|
Notka |
|
Komputery, telefony, tablety Masz problem z komputerem, telefonem lub tabletem? Potrzebujesz fachowej porady na temat oprogramowania? Masz wiedzę i chcesz pomóc innym? Dołącz. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Problem ( przegladarka Opera )
Z góry przepraszam jezeli taki watek juz był ale naprawde przez moj problem praktycznie nie cmoge przegladac stron www bo wszystko się mąci.
Mianowicie wszystkie strony www łacznie z wizażem są bez tła i wszystko napisane jest jedną czcionką (rodzaj i rozmiar) . Na dodatek troche pomieszane są miejsca gdzie powinny snalezc sie dane teksty. Uzywam przweglądarki Opera, spróbowałam postapis tak jak Złoś napisał w jednym watku redakcyjnym, resetowałam komputer, sprawdziłam czy nie mam wirusa( nie mam) i nic nie dało. Dopiero jak dzisiaj włączyłam komputer to tak jest. Przy ustawieniach nic nie grzebałam. Kompletnie nie wiem co robic ;( Help me, please ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
Dot.: Problem
Witaj
![]() Zobacz w Opera: Widok-> kodowanie znakow -> zaznacz : wybor automatyczny widok-> styl -> tryb autorskie ( zaznacz ) aniolek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Problem
dziekuje bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
CraftMod
|
Dot.: Problem ( przegladarka Opera )
Od długiego czasu używam Operki i kilka razy zdarzało mi sie że gdzieś ok pojawienia sie aktualizacji po otworzeniu przeglądarki wyskakuje okienko konsoli błędów i czasami nie działa tak jak powinna.
Aktualizacje pobrałam, nic nie dało, odinstalowałam, wyrzuciłam to co znalazłam od tej przeglądarki, zrestartowałam i zainstalowałam ponownie i dalej to samo. Co moze być tego powodem i jak to naprawić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam pewien problem i chciałabym poprosić o pomoc.
Mianowicie czasem pisząc posty, to przy polskich znakach np. ą ć ż ź ę ł - opera automatycznie przenosi mnie do odnośników. Nie wiem, może to przez kombinację klawiszy ![]()
![]() |
#6 |
CraftMod
|
Skąd ja to znam
![]() Ja mam to od nie wiem jakiego czasu, więc sie przyzwyczaiłam, zazwyczaj wyskakują mi odnośniki jak strona nie załadowała sie do końca z ą, ć, ń i ó nie mam problemów. Ciekawa jestem czy da sie to jakoś wyeliminować ![]() No i jeszcze problem z konsolą błędów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jejku tak lubię operę ale to jest strasznie uciążliwe ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
CraftMod
|
Ja też do niej sie mocno przyzwyczaiłam, tak mocno, ze przymykam oczy na jej braki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Administrator
|
dolaczam do fan Clubu Opera
![]() ![]() Vibeska zobacz w pomocy Opera -> skroty klawiszowe Prawy Alt przy skrotach klawiszowych Opera = wlaczenie kombinacji klawiszy Ctrl + Lewy Alt Potem menu: Narzedzia-> preferencje-> zakladka zaawansowane-> ->mysz i klawiatura -> (podswietl ) konfiguracja klawiatury-> Edytuj -> i powylaczaj/usun te ktore przeszkadzaja. nirshya.dwbh Konsola bledow: Preferencje-> Zaawansowane-> Zawartosc-> (przycisk)Opcje Javascript -> (odznacz) Otworz konsole po wystapieniu bledow potem wklej to w pasek adresu przegladarki: Cytat:
potem wyczysc pole -> patrz zalacznik. aniolek ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2023-11-28 o 15:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
CraftMod
|
Dzięki za pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
sophisticated
|
a czy wam też szalejąca obecnie na wizażu reklama skody zwiesza nieodwracalnie operę?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
CraftMod
|
Ja ostatnio na wizażu nie mam problemów z reklamami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Aniołku dziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.