|
Notka |
|
Papierowy zawrót głowy Forum dla ludzi, którzy lubią tworzyć z papieru. Tutaj dowiesz się jak zrobić ciekawą kartkę lub scrap. Zaprezentujesz swoje dzieło. Zapraszamy. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
moje robótki
hehh wklejam moje twory mało ich ale robie je tylko na jakiś konkretną okazję. Chciałabym wiedziec co o nich myślicie bo jestem początkująca i naprawde mało doświadczona. Bądźcie łaskawe w krytyce choć piszcie co naprawde sądzicie i nad czym musze pracować by porrawić prace
![]() To moje pierwsze kartki z 2007/08 roku ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: moje robótki
To mój pierwszy album zrobiony na konkurs ponad rok temu. Okładka to kraton który obłozyłam skórą (sztuczną) kartki to jakiś papier który był w domu skleiłam go by był sztywniejszy no i związałam wszystko dratwą. Potem wkleiłam zdjęcia i ozdobiłam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
To albumy z lata. Pierwszy zrobiłam przyjaciółce na 18stke a drugi kumplowi też na 18nastke. Okładka z kartonu obłożonego korkiem, kartki to blok techniczny pomalwany kawa. Nie mam zdjęć jak wyglądały ostatecznie w środku. wsztstko robie z materiałów które znajduje w domu wiec nie wgląda to tak fajnie.
Edytowane przez bolus6 Czas edycji: 2009-02-09 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
to najnowsza praca. Projekt do szkoły... na szybkiego zrobione ... jeszcze trzeba delikatnie dokończyć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
CraftMod
|
Bardzo ciekawe prace, wykonane z pomysłem, widać włożone w nie staranie i serce.
Bardzo spodobał mi sie suszkowy kwiatek na 3 z kartek. Ostatni projekt zachwyca mnei połączeniem kolorów, album o Wyspiańskim świetny! Co bym zmieniała - napisy na drukowane, szczególnie jeśli chodzi o front. Pismo masz ładne, ale wydrukowanie dodaje nieco że tak powiem elegancji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
dzięki
![]() no akurat z drukowaniem to mały problem bo prace powstawały w przypływie natchnienia zazwyczaj w nocy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Świetny album o Wyspianskim!
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Jestem pod wrażeniem
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
kartka walentynkowa dla mojego chłopaka.... mam nadzieję ze mu sie spodoba. Złe zdjęcie bo aparat w telefonie ;/
Edytowane przez bolus6 Czas edycji: 2009-02-13 o 14:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
przyczajona tygrysica
|
Taka ascetyczna trochę
![]() ![]() ![]() PS. A co to za Ostrów, z którego jesteś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Zgadzam się z dziewczynami, bardzo ładne pracki i pomysłowe. No i tak jak Nirshya proponuję napisy drukowane, czasem ręka zadrży, a tak masz wszystko ładnie i równiutko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.