|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny z efektem Jo-Jo ŁĄCZMY SIĘ :)
Postanowiłam założyćnowy wątek, ponieważ wiem, że jest wiele dziewczyn które odchudzały się tak jak ja
Jesli tylko chcecie przyłączcie się do mnie Razem napewno sobie poradzimy Dziewczyny ŁĄCZMY SIĘ !
Jestem jaka jestem.... 18.10.2010 - 82.7 kg 23.10.2010 - 81.2 ![]() 6.11.2010 - ![]() Waga wymarzona : 60-65 kg ![]() Tabela naszych wymiarów z 18.10.2010. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1287584942 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny z efektem Jo-Jo ŁĄCZMY SIĘ :)
Sieweczko, pamiętam Cię z jakiegoś wątku, odchudzałyśmy się kiedyś razem.
Jojo Cię złapało? ![]() Życzę powodzenia w powrocie do przedjojowej wagi.
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
tez sie dołanczam nie ma co ukrywac
czytalam że 80% pań dopada po kuracji odchudzajacej a powiedzialam sobie teraz że ja bede jedna z tych 20% i mnie teraz nie dopadnie
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
kas!a - witaj
a no niestety dopadło dopodało... ale nie poddaje sie zaczynam od nowa ciasteczko 19 - cieszę się że dołączyłąs do mnie może napiszesz coś o sobie mam nadzieję, że będzie nas troszkę więcej
Jestem jaka jestem.... 18.10.2010 - 82.7 kg 23.10.2010 - 81.2 ![]() 6.11.2010 - ![]() Waga wymarzona : 60-65 kg ![]() Tabela naszych wymiarów z 18.10.2010. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1287584942 |
|
|
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jojo: 8 kg. SZOK> jojo atakowało mnie powoli. A to jest zazwyczaj tak: taki moment w diecie kiedy juz sie podobasz sobie. Zaczynasz jeść rzeczy które w diecie nie jadłeś i mówisz: a jedna paczka ciastek nie zaszkodzi, jedna drożdzówka nie, jedna zupka chińska nie a to leciiii i leciiiiiii. Jesz i jesz. Aż tak przez tyzien sobie jesz wszystko i nic nie tyjesz. ALE NAGLE wchodzisz na wage a tu 3 kg mniej. A potem to juz chyba same wiecie. Ja mam emocjonalne jedzenie wiedz stres , że przytyłam zajadałam. Nie myslalam wtedy że moja przemiana materii moze nie taka i nie chudne juz. Diety 3 dniowe i obżarstwo i tak w kółko. potem wziełam sie za siebie po jakis 4 miesiacach. i schudłam troche ale znowu jojo ale tym razem 4 kg. Poznałam kogos a to sie zaczeło wychodzenie na lody, restauracje itp itd. Teraz waze 67 kg a moja wymazona waga to 59 niby tylko 8 kg do zrzucenia ale to nie jest takie łatwe. I teraz mam ogromna nadzieje i zaufanie do samej siebie że tym razem wyjde z diety a nie bede sie babrac nastepne dwa lata. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Ja tez jestem jedna z tych, które dopadl efekt jo-jo... kwestia 12 kg :O i tyle mam do zrzucenia. Mam podobna sytuacje do Ciebie ciasteczko, kied byłam w Polsce sama, a narzyczony w Angli nie było wypadów na kebaby, coli i niezdrowego jedzonka. No i sama tęsknota za nim...
ech. W efekcie schudłam ponad 12 kg... teraz jestem na Wyspie z nim i i narzuciłam 12 kg Waze 75 moja wymarzona waga 60 OSIĄGNE TO !!
|
|
|
|
#7 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
Ja mojemu TŻ też staram się to przetłumaczyć, że co za dużo to nie zdrowo
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo chetnie się przyłączę. Jestem ofiarą już nie jednego efektu jo-jo.
Raz nawet doszłam już do wagi 88 , ale sytuacja została opanowana![]() Doszłam do wagi 64 kg i coś we mnie zaczeło pękać. Jedno ciasteczko, potem drugie i trzecie aż do całej paczki (niestety słodycze to dla mnie morderstwo, wezmę jedno ciastko to już nie mogę sie powstrzymać przed pochłonieciem całej paczki). I tak przybyło mi już 1,5 kg. Jednak nie mam zamiaru się poddać jo-jo. Teraz ważę 65,5 kg i tak jak ciasteczko 19 marzy mi się zejśc poniżej tej 60, wystarczy na 59 ![]() Przyjmiecie mnie w swoje szeregi? |
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
samtajm
witamy Cię u nas Dziewczyny napiszcie ile ważycie, wzrost i wymarzoną wagę I wymiary Czekam Co tydzień będziemy podawać swoją aktualną wagę co wy na to ?
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie!
przyłączam się do Was. jak w listopadzie schudłąm 5 kg, to już w styczniu ważyłam tyle samo, co w październiku.
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wzrost: 175 cm Aktualna waga: 65,5 kg. Wymarzona waga: 58- 59 kg Wymiar: 89/78/96 Za tydzień dam znać, czy zaszły zmiany ![]() MAGiALENA witamy
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
o jak ja Ci zazdroszczę...!
|
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
Ja chyba ustanowię rekord... U mnie jojo sprawiło, że przytyłam 25 kg
Mam nadzieję, że mogę tu zaglądać od czasu do czasu
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny!
ja tez sie chetnie przylacze do Was. Moje jojo to skok z 43 do 80 kg... to była masakra.. chyba nie musze mówić jak wygląda moje ciało... oczywiscie etap tycia przeplatał sie z etapami chudniecia... ale wiele osob mowi ze bardzo dobrze sie stalo ze sie roztylam bo bylam za chuda (163 cm) w sumie to teraz jestem na ostatniej prostej schudlam juz 22 kg i chce jeszcze pozbyc sie 5... mam nadzieje ze mi sie uda... trzymam za Was kciuki dziewczyny! |
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
Staram sie jeść normalnie, trzy posiłki dziennie, ale czasem nie wytrzymuje i przy pomocy mojego Tż który lubi mnie futrować różnymi kalorycznymi pysznościami, zjadam przeważnie na noc przed snem mnóstwo słodyczy, chipsów, czasem do tego pizze tak że mam taki pełny brzuszek że zasnąć nie mogę . Nie wiem co mam zrobić w takich napadach. Może macie jakieś swoje sposoby na ''obżarstwo wieczorne''? Gorąco pozdrawiam |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
a oto ja:
wzrost: 161 cm waga: pewnie ok 63 kg (muszę się jutro zważyć) |
|
|
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
Cieszę się ze jest nas coraz więcej
Ja zważyłam się dzisiaj i waga wskazuje 72.9 a jestem w dalszym ciągu przed okresem
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki, pozwólcie że się do was przyłącze. Mnie też złapało jojo
Miałam początki any, ale później przytyłam i ustabilizowałam się na 49-50 kg. A teraz przez 1,5 miesiąca przytyłam ponad 9 kilo już mam dosyć łez i chcę zacząć ostateczną walkę. Tym razem się nie dam czekoladzie ( bo to głównie przez nią... ). Mam nadzieję,że znajdę u was wsparcie wierzę, że razem nam się uda |
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
no pewnie, że się uda!!!
ja myślałam, że słodycze to pokusa nie do przezwyciężenia, a tu już dziś ósmy dzień ich nie jem (jestem na wątku o niejedzeniu słodyczy), no i któryś tam się pdchudzam. |
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
amelka a ile masz wzrostu?
wsparcie zawsze bedzie ![]() Roksana - szybko brac sie w garsc;] i jedz lepiej 5 czy nawet 6 posilkow a nie 3. a TŻ niech tu przyjdzie na rozmowe;p tak powaznie to pogadaj z nim on Ci powie ze Ci to nie jest potrzebne ale mu wytlumacz ze robisz to dla siebie |
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
W zasadzie mnie efekt jo-jo też dotyczy, co prawda wagę odzyskiwałam powoli, ale bądź co bądź skutecznie :|
kwestia ok. 10 kg, boję się wagi. ;p po odchudzaniu jakiś rok temu było 54, teraz - 63.
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
Chantel dziękuje za rady
wiem, słyszałam że tak lepiej rozplanowywać posiłki w ciągu dnia ale mi się wydaje że jak będę jadła 5 posiłków w ciągu dnia to będę tyć![]() A co do sprawy mojego Tż to rozmawiałam z nim nie raz , nawet złościłam sie, tłumaczyłam, kazałam obiecać że mi w tym pomoże... obiecywał. Ale po czasie znowu to samo. Czasem udaje mi się odmówić ale często to jest silniejsze ode mnie, czuje się wykończona psychicznie tymi wyrzeczeniami typu np słodycze, pizze którą uwielbiam i się przełamuje. póżniej jak widzę pierwsze oznaki tycia-u mnie pierwsze to powiększające się ''boczki'' się załamuje i mam jeszcze większą ochotę jeść![]() Dziewczyny z czego najbardziej tyjecie? jakie popełniacie największe "grzeszki"? Mam nadzieję że nasze wspólne wsparcie pomoże nam w dojściu do celu i utrzymaniu go bez kolejnych efektów jojo A ja znów przed chwilką opanowałam miskę lodów z bitą śmietaną
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a grzeszki to słodycze, bułki i jedzenie obiadu wieczorem (bo od 10 do 18 w pracy). no i... jedzenie jak mi źle, smutno itd itp... |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Roksana, ja wiem jak to jest. Mój TŻ też mnie podtucza wieczorami, ja staram się nie dać. Jak on je to siadam do komputera, albo idę do innego pokoju, żeby na to nie patrzeć:P Przyznam się, że teraz w czasie sesji trochę sobie podjadam... |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
trzymam za Ciebie kciukasy z calej sily;] jeszce troche i caly czas bedziesz odmawiała TŻowi i nie bedzie Cie tak namawial.. jak widzi ze sie przelamujesz to to jest dla niego zacheta... A co do grzeszkow to ja uwielbiam owsianke z orzechami i kokosem; dzem, wszelakie musli ktore jem na kilogramy... slodycze jem okazyjnie bo wiecznie "jestem na diecie"... ale to przez nie sie roztylam i oczywiscie przez jedzenie ok23... uwielbiam siedziec wieczorem i ogladac film podgryzajac orzeszki chopsy (chociaz to sporadycznie bo nie przepadam) albo jedzac jakies kanapeczki
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
Ja to chyba wszystko uwielbiam co zakazane
![]() Prócz tego co wymieniałam wcześniej jeszcze np naleśniczki z dżemem , chipsy, batoniki, kechup...Staram się nie jeść chleba i ziemniaków. Co do chleba to już się przyzwyczaiłam i nie tęsknię za nim tak bardzo. a ziemniaczki tez unikam tylko czasem zjem np placki ale staram się aby było to jak najrzadziej. Od dziś przeszłam na małą dietkę i mam nadzieję że w niej wytrzymam ![]() A Wy dziewczyny jesteście na jakiś dietkach obecnie? Jak tak to na jakich? Pozdrawiam |
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
ooo nalesniki, racuchy z dzemem... paczki
drozdzowki... mmmja obecnie jestem na SB dzisiaj 2-gi dzien |
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
no i zapomniałam się zważyć...
![]() jutro. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.

Jesli tylko chcecie przyłączcie się do mnie 

. Nie wiem co mam zrobić w takich napadach. Może macie jakieś swoje sposoby na ''obżarstwo wieczorne''?
). Mam nadzieję,że znajdę u was wsparcie