|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
sklep na Pieknej
witam w piekny słoneczny wolny dzień !
chciałam zapytać czy może w sklepie na Pięknej mozna kupić już kosmetyki Screen face?wiem żę mieli zacząć je sprowadzać ale nie wiem czy już są. znam jeszcze jedno miejsce gdzie można je kupić ale ceny są obłedne i wole dać zarobić Makrylonowi. może macie jakiś numer telefonu na Piękną? pozdrawiam paula |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Re: sklep na Pieknej
Już którys raz słyszę o tym sklepie. Gdzie on dokładnie jest? Adres: Piekna ile?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
witam
nie wiem dokładnie ile ale jest wielki szyld nad sklepem " Makryon". pozdrawiam paula |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
a w której części pięknej? od pl. Konstytucji do Mokotowskiej czy raczej od Mokotowskiej do Ujazdowskich?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Dokładny adres Laseczki to:
Makryon" na ul. Pieknej 58 w W-wie. A najłatwiej jest chyba tam trafić od strony Koszykowej [img]icons/icon7.gif[/img] POzdrawiam serdecznie [img]icons/icon7.gif[/img] AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
teraz na pewno trafię!!
Bardzo dziękuję! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:20.