|
Notka |
|
Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Nagłe pojawienie się "pajaczków"
Witam! Nie jestem pewna, czy to odpowiedni dział dla tego wątku, ale odpowiedniejszego nie znalazłam.
No wiec oto mój problem: ostatnio zrobilo się ciepło, wiec wbilam się w krótkie spodenki. Wczesniej oczywiście też widzialam swoje nogi, bynajmniej przy goleniu/smarowaniu balsamem. Ale najwidoczniej się im nie przyglądalam. A teraz zauważylam na nich coś strasznego. Zarówno na lydkach, jak i udach, skupiska dużych, wyraźnych pajączków! wygląda to strasznie;/ nawet z daleka widać, jakbym miala jakieś czerwone plamy ![]() ![]() Czy moze jeszcze jakiś inny powód? Dodam, ze mam 18 lat i nie pracuję nigdzie, że cały czas bym była na nogach albo coś... Czy da sie to jakos zlikwidować/zmniejszyć? Czekam na odpowiedź, pozdrawiam
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Nagłe pojawienie się "pajaczków"
widze ze nikt i nie dał odpowiedzi, ja byłem z tym problemem u lekarza i tylko pokiwał głową i powiedzial zdaza sie ale to tylko problem kosmetycnzy, na razie szukam na forach odpowiedzi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.