|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
głównie do Lejki, ale też do Ciebie
Bardzo proszę tutejsze wizażanki - expertki (Lejka, czyżbyś to była Ty?
![]() ![]() Mogą być też propozycje eyelinerów i reszty świty, ale jak na razie zdecydowanie nad inne przedkładam normalne kredki. Liczę na Was! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: głównie do Lejki, ale też do Ciebie
Hello Sylwia [img]icons/icon7.gif[/img]
Ja Ci bardzo nie pomogę, bo nie maluję oczek kredką, ale zerknij na KW, tam masz oceny różnych kredek i eyelinerów [img]icons/icon7.gif[/img] Jeśli któryś ma wysoką ocenę, to na 99% się sprawdzi [img]icons/icon7.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Strasznie mi przykro. [img]icons/icon9.gif[/img] Ale nie uzywam kredek, za młoda jestem, nie pasują mi... [img]icons/icon9.gif[/img] Chlip, chlip... [img]icons/icon9.gif[/img]
Na początek przeszukaj jak mówi Ula KW, potem ktoś na pewno się odezwie. [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Z tym KW to jest mały problem; tzn. generalnie są kiepskie oceny kosmetyków z serii pt.: ołówki i eyelinery... A kilka tych, które mają niezłe notki, mają tą wadę, że są potwornie drogie, a niestety szkoda mi 80zł na kredkę. Aha, są jeszcze eyelinery, myślałam o tym Maybelline, ale najpierw poczekam, może ktoś zaproponuje mi jednak jakąś dobrą, trwałą kredkę, a jak nie, to niech już będzie eyeliner.
Ale dzięki za odp.[img]icons/icon7.gif[/img] Ja w sumie mam teraz większe problemy, niż wybór kredki, ale lubię tu do Was zaglądać [img]icons/icon12.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hmm ostanio taki wątek o dobrych kredkach do oczu poruszany był na forum :pytania do wizażystki [img]icons/icon7.gif[/img] Agnieszka tam polecała jakieś dobre [img]icons/icon7.gif[/img] Może looknij sobie [img]icons/icon7.gif[/img]
[img]icons/icon40.gif[/img]
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Bardzo dobre kredki ma moim zdaniem Rimmel(ok.18 zł),Max Factor(powyżej 20 zł),Deni Carte(ok.9 zł).Deni Carte nie mylić z Deni Cler-akutat kredki do oczu Cler ma gorsze.Miłej przygody z makijażem!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
wieeem, ze to drogie, ale starcza na lata i jest cudna [img]icons/icon7.gif[/img] polecam gorąco Sylwuś [img]icons/icon7.gif[/img]
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=1384 sorki za wtret [img]icons/icon7.gif[/img]
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
wątek o ktorym mowily dziewczyny - zalączam [img]icons/icon7.gif[/img]
http://www.wizaz.pl/w-agora/download...ead=1054154360 cmoki [img]icons/icon7.gif[/img]
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki Wam wszystkim za rady, za link. Teraz przynajmniej mam trochę większy wybór.. Ola- zastanawiałam się nad tym, czy nie warto się poświęcić i kupić tą Lancome, ale wiesz, ja to jestem straszna gapa i roztrzepana, i w dodatku mnóstwo mam teraz na głowie, więc pewnie taka kredka nie pożyje u mnie długo- zaraz ją gdzieś zgubię, zostawię w toalecie publicznej, pociągu, czy innym mało odpowiednim miejscu
![]() Szukałam eyelinera Maybelline w 5ciu różnych, całkiem niezłych sklepach i... nigdzie nie było! Jak to możliwe? Gdzie mogę go kupić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.