|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Gdzie warto pójść w sobotni wieczór-Siedlce
Dziewczyny niedawno przeprowadziłam do Siedlec. Jest to dla mnie zupełnie nowe miasto i stąd moje pytanko. Czy mogłybyście polecić mi jakies fajne kluby lub dyskoteki w tym mieście? Gdzie sie można pobawić i odreagować po ciężkim tygodniu, bez szczeniackich awantór itp. Gdzie jest miła atmosfera, dokąd same chodzicie w sobotnie wieczory. Na pewno kilka Wizażanek z Siedlec się znajdzie
![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Gdzie warto pójść w sobotni wieczór-Siedlce
Witam nową Siedlczankę
![]() Jeśli chodzi o kluby w Siedlcach to najlepiej nie jest, Bohema na Sienkiewicza i zaraz naprzeciwko niej Huśtawka. O ile w Bohemie byłam, jest całkiem znośnie, minusy to brak klimy i troszkę zapleśniała muzyka sprzed kilku lat o tyle w Huśtawce nie byłam i nie wiem o niej nic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i mam nadzieję, że się nie rozczarujesz Siedlcami ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dzięki, w Pracowni Rannych Pantofli juz byłam i rzeczywiście tez mi sie podobało. Teraz czas na inne, zasugerowane przez Ciebie
![]() Czy ktoś jeszcze słyszał o jakiś dobrych klubach, w których można potańczyć?
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A wiesz może czy w ten weekend będzie coś ciekawego w Świetlicy?Chodzi mi o jakies fajne muzyczne klimaty, przy których można odpocząć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:11.