|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Poszukuję PILNIE Hippy Fizz Moshino i innych :)
Witajcie !
Pilnie poszukuję pięknego zapachu: Moshino Hippy Fizz Jeśli ktoś ma , jestem skłonna zaoferować sporo więcej niż w wątku, również kosmetyki górnopółkowe Clarinsa. A po za tym: przyjmę każde koraliki i półfabrykanty , w każdych ilościach, kolorach, rozmiarach, szczególnie zależy mi na: szkle weneckim, koralikach millefiori, szklanych, drewnianych, plastikowych jak najbardziej kolorowych, bardzo chętnie też takie duże owijane w mulinę! za nie oddam wiele, naprawdę ![]() ![]() Oprócz tego: -przede wszystkim Kerastase Ciment, Kerastase Oleo Relax i Oleo Curl , ale inne kosmetyki tej firmy też baaardzo mile widziane; -Farouk Keratin Mist, farouk seria do loków oraz wszelkie inne kosmetyki tej firmy; -kolczyki lody ze sklepu Clarie's; -nowa torba ze Stradivariusa w panterkę; -Cat Deluxe w każdych ilościach; -chętnie próbeczka/końcówka Baby Doll; -Aquolina- ze względów higienicznych tylko nowe lC toniki, żele itp. Absolutnie nie szukam: używanych rzeczy do twarzy oraz żadnych kosmetyków do tłustych włosów ani nic przeciwzmarszczkowego itp jako nastolatka potrzebuję produktów dla nastolatek, a nie starszych kobiet ![]() Zapraszam konsultantki Avonu, tam zawsze coś dla siebie znajdę więc jeśli mogłybyście coś dla mnie zamówić, ja zrobię dla Was biżuterię ![]() Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2008-07-24 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Poszukuję PILNIE Hippy Fizz Moshino i innych :)
mam szklane koraliki i inne półfabrykaty, modelinę Fimo, super zmiękczający krem do stóp, kolczyki z Claire's (ale nie lody), czarny lakier z granatowym połyskiem.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Byłabym wdzięczna, gdybyś wysłała mi zdjęcia koralików i półfabrykatów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Odpisałam u Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:14.