|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
konkursy w gazetach
Czy te konkursy typu: zadzwoń w ciągu godziny, a wygrasz zestaw na prawdę działają. Czy któraś wizażanka wygrała coś w ten sposób?
One są takie kuszące: jeden tel i ma się zapełnioną kosmetyczkę. Dodam, że nie mówię tu o konkursach twających miesiąc, a na które wysyła się sms'y po 9 zł. mam na myśli te ze zwykłym telefonem i wyznaczoną godziną, gdy trzeba się dodzwonić. Z góry dziękuję za wszystkie komentarze! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: konkursy w gazetach
witam
jakis czas temu był taki konkurs w Oliwi zdaje sie i trwał przez cały tydzien,codziennie cos innego do wygrania. mnie sie udało zadzwonilam na poczatku konkursu od godz. 9 trzeba miec sporo szczescia zeby tel .nie byl juz zajety. zadzwonilam podalam namiary i po ok.3 tygodniach przysłali mi to co było do wygrania akurat w ten dzien. dostałam polarkową kamizelke i zestaw tabletek Vigor. kolor sie troche nie zgadzał ale to już wina druku w gazecie. chcialam jeszcze komplet bielizny ale niestety tel.był zajety i sie nie udało a wiadomo kto pierwszy ten lepszy. pozdrawiam i zycze szczescia paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja na początku roku skusiłam się na komplet biżuterii z Kruka w konkursie Claudii. Usiłowałam wysłać sms-a pod podany numer w określonym dniu międzu godziną x-y, stale mi go odrzucało podając komunikat, ze "podany numer nie istnieje". Napisałam reklamację do Claudii, dostałam uprzejmą odpowiedź, że mam podać numer telefonu to sprawdzą dlaczego dostawałam taki komunikat, podałam i... od tej pory cisza... na moje kolejne maile już nie dostawałam ani uprzejmych, ani w ogóle żadnych odpowiedzi... Więc nie wiem, jak to jest z tymi konkursami [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/icon10.gif[/img]
[img]icons/1cmok.gif[/img]
![]() |
#4 |
Gość
|
Buniu
I tak wygral znajomy naczelnej, wiec... [img]icons/icon12.gif[/img] nie pisz wiecej, bo tylko wprowadzasz kogos w zaklopotanie [img]icons/icon10.gif[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
zlosliwiec napisał(a):
> Buniu > I tak wygral znajomy naczelnej, wiec... [img]icons/icon12.gif[/img] nie pisz wiecej, bo tylko wprowadzasz kogos w zaklopotanie [img]icons/icon10.gif[/img] Chciałam napisać zwykły list do jakiegoś szefa i wysłać poleconym za potweirdzeniem odbioru [img]icons/icon12.gif[/img], ale skoro mówisz, ze znajomy naczelnej [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/icon10.gif[/img]... chyba dam spokój, po co ma im sie moje szlachetne nazwisko czkawką odbijać hehehehehehheheheh [img]icons/1czarodziej.gif[/img] [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img]
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dlatego pytam o te, co się dzwoni na zwykły telefon. Przeciez za usłyszenie sygnały zajętości nic sie nie płaci [img]icons/icon7.gif[/img] czyli nicf się nie traci! [img]icons/icon7.gif[/img] Chyba muszę spróbować. Ha - skoro sama mówię, że to nie szkodzi, to przecież wręcz powinnam!!!
Oczywiście, jeśli mi się uda, od razu to na forum zamelduję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Z tego co wiem to Lejka farciara stale coś wygrywa w konkursach gazetowych i dostaje te wygrane. Jak wróci ze szkółki to zapewne zezna szczegółowo [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/icon10.gif[/img]
[img]icons/1cmok.gif[/img]
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Czekam na jej raporty [img]icons/icon7.gif[/img]
Wieczorkiem sobie poczytam, bo teraz lecę do książek! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
do Lejki
[img]icons/icon40.gif[/img] Podobno masz dużo szczęścia w tym temacie. Wypowiedz się proszę. [img]icons/icon20.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Re: do Lejki
Heheh, ten wątek widziałam już rano, ale stwierdziłam, ze nic nowego nie wniose... Bo ja tylko wysyłkowe wybieram i to jeszcze takie, gdzie nie polega na losowaniu, bo nic nie wygralam jeszcze, ale gdzie trza sie wykazac, albo kto pierwszy ten lepszy... [img]icons/icon7.gif[/img]
RAZ zadzwonilam na taki, ale nic nie wygralam. [img]icons/icon9.gif[/img] Poza tym tam podobno ciągle zajete... No i nie mam głowy do pilnowania godzin, a poza tym każdy zegarek chodzi naczej. [img]icons/icon7.gif[/img] Ale jak sama piszesz, czemu nie? [img]icons/icon7.gif[/img] Z tym, że ja nie potrafie pomoc... [img]icons/icon9.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Re: do Lejki
ale to zegarek też ci jest potrzeby... i musisz mieć blisko pocztę [img]icons/icon32.gif[/img]
a tak z wysyłanych to dużo wygrałaś??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:03.