|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
jamilkowe:)
Witam serdecznie, jestem tu nowa. Pokazuję moje ostatnie prace. Robię głównie kolczyki ze srebra i różnych kamieni
Maluję naszyjniki. Robię bardzo różne rzeczy. I przerasta mnie obsługa tego forum Pozdrawiam, jamilka.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: jamilkowe:)
witamy na wizażu, widziałam te prace gdzieś w galerii chyba, masz świetny styl
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
koszyczki jagód są świetne, z pomysłem, cudne piękne oh i ah
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Rowniez witam, jamilko (w koncu
).Twoje lapko-pazury sa super, naszyjniki rowniez juz podziwialam
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
Wczoraj podziwiałam prace
Technicznie są świetne, kompozycyjnie nie wszystkie przypadły mi do gustu, ale - to rzecz indywidualna Najpiękniejsze z tego wrzutu są czerwone. I obsługa forum nie taka straszna, skoro fotki wkleiłaś
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Witamy na wizażu
)No no...ciekawe prace, ciekawa technika Może część niedopracowana, bo widać ślady łączenia. No może niektóre są trochę jakby to hmmm..."groźne" np. ta ale tak ogólnie to plus za materiały i kompozycję
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Jamilkę
Masz świetny, bardzo oryginalny styl, z wrzutu - deszczowy dzień mi bardzo do gustu przypadł, z resztą wszystkie Twoje wytwory gałązkowe w tym stylu bardzo mi się podobają
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Twoje prace są tak charakterystyczne i ciekawe, że nie da się ich pomylić z żadnymi innymi.
koszyczki z jagódkami są słodkie i urocze. naszyjnik piękny a lutowane gałązki są super, nie umiem ocenić które ładniejsze. |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Witam na wizażu
![]() Mi osobiście najbardziej przypadły do gustu długie kolczyki z koralem - bardzo fajna forma I ostatni naszyjnik - z chęcią bym ponosiła ![]() Ciekawe są Twoje prace czekam na więcej
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się zdecydowanie najbardziej podobają te z lapisem i jeszcze z labradorytem, których tu niestety nie ma na zdjęciach, ale widziałam w Pace. Gdyby nie to, że cena zabijała, to pewnie bym się skusiła
Chyba tylko właśnie czerwone mi nie podchodzą, ale generalnie lubię Twój styl i często zaglądam na Twojego bloga
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mój gust ale bardzo ładne staranne prace
szczególnie drugie kolczyki
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Muszę powiedzieć, że przetrawiłam jednak te bigle w dwójce
Co do pierwszych, trzecich i czwartych - dla nich mogę być ptaszkiem, murzynem i czerwonym kapturkiem jednoczeście ( ), a piąte zdobyły moje serce kolorem . Ostatni mnie zachwycił - to malowane jest oblędne
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Jak zobaczyłam że też tu jesteś to też założyłam swój wątek
I już wiesz że podobają mi się Twoje prace
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
charakterystyczne, majace swoj styl prace. Wyrozniasz sie. Tak trzymac.
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
uwielbiam Twoje prace, od dawna podziwiam na gazetowym. są takie... cudne i wyjątkowe
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
masz świetny styl
|
|
|
|
|
#18 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję za miłe przyjęcie
Czuję się na tym forum obco, głównie dlatego, że jego zawiłości są dla mnie czarną magią, ale widzę tu stare znajome dzięki za wpisy a nowe koleżanki biżuteryjki chętnie poznam. Najwięcej problemu sprawia mi zobaczenie prac tych osób, które wpisały się w moim wątku. Klikam na nicka i dalej się gubię. Matoł komputerowy ze mnie i tyle
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Bedzie dobrze
|
|
#20 |
|
BAN stały
|
śliczne te sreberka! piąte kolczyki i kosz z jagodami mnie oczarowały.
jeśli chcesz obejrzeć prace innych, trzeba szukać linka w podpisie, albo wejść w profil tej osoby, nacisnąć na zakładkę 'staty' i potem 'wszystkie wątki rozpoczęte przez...' - i w tej liście watków na pewno będzie jakiś biżuteryjny
|
|
|
|
|
#21 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
A ja jestem teraz na etapie marzeń o lutownej biżu
Wszystkie Twoje prace sa jak najbardziej w moim guscie, najpiekniejsze sa koszyczki z jagódkami i ostatni wisior, który napewno bym nosiła Piękny !!!
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
Jamilko, piękne prace! Jagódki są super, pozostałe rzeczy też. Jedynie trzecie kolczyki (te z koralem) jakoś mi się nie komponują. Ale ogólnie bardzo oryginalne i rozpoznawalne prace. Cieszę się, że wreszcie do nas zawitałaś, bo już wcześniej, gdzieś mi mignęła Twoja biżuteria i mocno utkwiła w pamięci
|
|
|
|
|
#25 |
|
Przyczajenie
|
To dorzucam wczorajszą pracę
|
|
|
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
kolczyki bardzo ciekawe...ale troszkę zbyt krzywe w niektórych miejscach jak dal mnie
ile Ci zajęło czasu ich wykonanie?
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
A dla mnie ani trochę nie krzywe
bo ja uwazam że łapki to nie maszynki czy matryce by wszystko było jak spod kopiarki i własnie dlatego, że kolczyki róznią się małymi szczególikami sprawia że są wyjatkowe co dodaje im tez uroku, a to lubie najbardziej kolczyki swietne !!!
|
|
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
Popieram nemalę
Uważam, że artyzm tych kolczyków polega na niepowtarzalności, nikt ich nie podrobi i to się liczy. Nie ważne są nierówne szczególiki lecz piękno kompozycji i zamysł twórcy. Tyle słodkości. Jeśli miałabym się czegoś przyczepić to tylko różnicy w kolorze bigli i całości, wyglądają jakby były niewyczyszczone po oksydzie.
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, uwielbiam tę twoją krzywiznę
A kolczyki i kolorystycznie, i formą na tak
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
śliczne! chciałabym takie nosić!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:31.

Maluję naszyjniki. Robię bardzo różne rzeczy. I przerasta mnie obsługa tego forum

moje raczkowanie
).

ile Ci zajęło czasu ich wykonanie?