|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Kłopot ze znalezieniem mieszkania/pokoju w Łodzi...
Zacznę od tego, że przez 2 lata mieszkałam i studiowałam w łodzi. Przed wakacjami postanowiłam zmienić lokum na lepsze... Nie sądziłam, że to może być takie trudne. Od 3 miesięcy dzień w dzień przeglądam chyba wszystkie możliwe portale internetowe z ogłoszeniami. Kupuję gazetę, w której są ogłoszenia - sama dałam kilka, dzwoniłam już chyba w jakieś 500 miejsc i nic
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kłopot ze znalezieniem mieszkania/pokoju w Łodzi...
a uczelnia w jakiej konkretnie dzielnicy w Łodzi?
![]() na wynajmach się nie znam ale podobno wielu studentów wynajmuje mieszkania na Teofilowie ![]() myślę że dobrym rozwiązniem byłoby też przejść się po wydziałach Twojej <lub innej> uczelni - na początku roku bardzo dużo ogłoszeń wisi na tablicach przed dziekanatami że "poszukiwany/a lokatorka" skoro mieszkałaś luż w Łodzi a i studia też się tu odbyły ... może popytaj znajomych z roku...a oni swoich znajomych - w ten sposób chyba najlepiej znaleźć coś pewnego pozostają jeszcze miasta sąsiadujące z Łodzią - Pabianice, Konstantynów,Zgierz itd ... z dojazdami nie jest tak źle ... bynajmniej nie mowa tu o 2 godzinach ![]()
Masz ręce, aby dawać Serce, aby kochać I ramiona, które są dokładnie tak długie Byś zdołał nimi drugiego obejmować Phil Bosmans Edytowane przez nick_OLA Czas edycji: 2008-08-17 o 20:16 Powód: literówka...literówka ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.