|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Modne miejsca dziecięce online
Mamusie, gdzie bywacie online?
Co jest teraz w modzie jeśli chodzi o tematykę dziecięcą? Chodzi mi o portale, blogi, strony, kanały social media (najlepiej z nazwami profili) ![]() Wiem, że dość prężnie działają mamy na instagramie i w sumie to na tym się kończy moja wiedza ![]() Będę wdzięczna za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Modne miejsca dziecięce online
Oooo, miło cię widzieć, jak tam szycie?
![]() Ja bywam w sumie tylko tu, i w maleńkie grupie prywatnej na fb. Niemodna jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Szaja
![]() Dawno mnie tu nie było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Ja nie mama, ale interesuję się tematyką dziecięcą i w sumie dużo poszukuję online
![]() 1. Na yt jest kilka kanałów mamowych. 2. Na fb mam polubione kilka stron typu "Przedszkole jest super" i z takich stron czerpię inspiracje na zabawy z dziećmi. 3. Teraz założyłam instagrama, ale póki co to jestem tam jak dziecko we mgle ![]() 4. Czasem czytam wizażowe podforum mama z klasą ![]() 5. Na fb są też strony typu aliexpress dla mam i tam wyszukuje się perełki dla dzieci typu jakieś ubranka, ozdoby do pokoju itd. Edytowane przez b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 Czas edycji: 2017-03-10 o 23:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oprócz tego największą skarbnicą jest wizaż, udzielam się też na lokalnej grupie fb - noszenia w chuście i pokrewnej blw.
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
My z Juniorem od jakiegoś czasu korzystamy ze Zdobywców Wiedzy.
xxx Bardzo fajna platforma edukacyjna z grami dzięki którym dzieciaki się uczą. Korzystamy w domu i w szkole na tablicy interaktywnej ![]() Edytowane przez d9dafda22031a08fb930d3c506630231eeee4640 Czas edycji: 2017-03-28 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.