|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
pierwszy taniec z choreografią
Witajcie!
Właśnie przypadkiem weszłam na to na youtube i musiałam sie tym z wami podzielić: Para jest niesamowita! http://www.youtube.com/watch?v=Zo27tNO3omo&NR=1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tylko oglądnijcie do końca, bo w środku jest zmiana rytmu i melodii
Od dawna nie korzystam z tego profilu na wizażu tylko z innego. Edytowane przez kasia083 Czas edycji: 2008-10-06 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: pierwszy taniec z choreografią
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
mi się podobało
![]() ![]()
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://pl.youtube.com/watch?v=aeoi16lScf4
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
a mój Tż w zyciu by nie poszedł na taki układ. To by był dla niego za duży stres, a i tak będzie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Dla mnie to wypadło super
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
o juz wklejalam ten link na PM 2010
![]() ja poki co mam zamiar zrobic cos podobnego, tylko szybka wstawka to nie bedzie Rihanna tylko zatanczymy taniec Thurman i Travolty z Pulp Fiction. tzn. poki co mam taki plan ![]() ![]() no i mysle, ze postaramy sie lepiej nauczyc walca wiedenskiego niz para na filmie, a w szczegolnosci pan... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Pomysl mi się podoba, ale wykonanie nie bardzo
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
no mi tak samo
![]() ![]()
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Życie to ciągłe ryzyko. Edytowane przez Nati02 Czas edycji: 2013-05-31 o 14:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
pierwszy taniec z choreografią
Cytat:
![]() ![]() Poza ty ja jestem strasznie ckliwa i jak cos to wybralabym to: http://www.youtube.com/watch?v=gJ3loQxpbis lub to http://www.youtube.com/watch?v=j6x5O...eature=related Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-10-11 o 20:15 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
A mnie sie podoba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Mi się ten taniec z dirty nadcing na początku podobał ale im dłużej trwał tym był coraz bardziej nudny.. A ja tak jak Nati stawiam na anglika na pierwszy taniec a jakiś szałowy pokaz zrobie z miśkiem na poprawinach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
ja już przejrzałam na youtube dużo takich tańców i dalej jestem za pierwszą parą
![]() a jeśli chodzi o taniec drity dancing to podobnych nagrań tam jest tak dużo, że teraz wydaje mi się to jakieś takie oklepane... wszyscy mają to samo... chociaż na swoim przyjęciu, to wszystkie pary napewno bardzo zadziwiły i podobały się gością ![]() ja kiedyś chodziłam na tańce, ale bardzo krótko i wiem, że nauczenie sie w krótkim czasie walca nie jest łatwe. Podejrzewam, że moja para uczyła się tańczyć tylko przed ślubem. Mimo to panna młoda (tradycyjnie zdrsztą) zatańczyła idealnie, a dla młodego mam jeszcze 1 usprawiedliwienie: Weźcie pod uwagę, że prawidłowe kroki w ich walcu wyglądają tak, że osoba, która stawia krok do przodu, stawia go mocno do przodu, prawie "pomiędzy" stopami partnera, a do tego przez cały taniec stykają się podbrzuszami. Jest to możliwe tylko jeśli partnerka ma zwiewną suknię bez koła. Widziałam już pary tańczące zawodowo na różnych turniejach, sama trochę tańczyłam i jak dla mnie ich wykonanie było super ![]() Może i młody był trochę sztywny, ale i tak chylę przed nimi czoła ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Dla mnie układ z Dirty Dancing to poprostu przeżytek. Taniec pierwszy lepszy, ale coś mi tam nie pasuje, może brak talentu pay młodej...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Pewnie
![]() jak macie odwagę, to warto spróbować ![]() Myślę, że dzięki temu zabawa dużo szybciej sie rozkręci ![]() Ja ze swoim TŻ też już rozmawiałam o takim tańcu. Należy on do tych, którzy nie radzą sobie na parkiecie. Wyszłam z nim na disco tylko raz, ale tak mnie podeptał i przy okazji wszystkich dookoła, ze mi się odechciało ![]() Dlatego pierwszy taniec tez jest dla niego dużym stresem, ale taka choreografia może mu pomóc, bo dokładnie będzie wiedział co ma robić i jakie kroki stawiać ![]() Plan jest taki: Choreografię wymyślę sama, a potem go jej nauczę. Jak nie wyjdzie, to najwyżej z niej zrezygnujemy i pokiwamy się jak wszyscy inni. Ale jeszcze nie trafiłam na ucznia, którego nie nauczyłabym wszystkiego czego chcę ![]() Mu się ten pomysł spodobał ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.