|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
problem z dlugimi wlosami
Witam. Zawsze scinalem wlosy na 0.5 - 1 cm, ale tym razem postanowilem je zapuscic troche dluzsze.
No ale jest pewien problem, o ile po prysznicu te wlosy sie jakos ukladaja, to pozniej zaczynaja sie sklejac, skrecac, i brzydko to wyglada. Czesanie nie daje prawie zadnego efektu, po 10 minutach wlosy znow sie deformuja. Mam geste wlosy, i wydaje mi sie ze to jest przyczyna. Czy jest jakis specjalny szampon, czy cos co zmiękczy moje wlosy? Czy moze powinienem isc do fryzjera z tym, chociaz co on moze zrobic, nalozy cos i zniknie po pierwszym myciu. Co moge zrobic? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: problem z dlugimi wlosami
hej moja kolezanka ma taki problem jak ty ,zrob jak ona idz do fryzjera on ci doradzi fryzure ktora bedzie łatwiej utzrymac w porzadku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Kazdy ma inne wlosy na glowie i taka juz ich natura widocznie
![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
7-10 cm
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Powiedziala bym ,że to taka charakterystyka włosów
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Zawsze mozna te wlosy polubic
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
a może po prostu się przetłuszczają? choć po 10 min nie powinny polecam wizyte u fryzjera który doradzi ci co używać i nada twojej fryzurze określony kształt
włosy mężczyzn i kobiet różnią się więc nie wiem czy dziewczyny ci pomogą z resztą ja sama pierwszy raz słysze o takim problemie pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Mój Tż też ma strasznie gęste włosy, i tak samo jak Tobie jemu po umyciu jako tako sie ukladają ale to trwa chwile,bo zaraz i tak robią się sztywne i układają się "po swojemu"... polecam wizyte u fryzjera,który doradzi ci taką fryzurę która bedzie ci sprawiaała mniej niespodzianek, zawsze mozesz używać kosmetyków typu żel czy guma,z serii tych super mocnych,które pomogły by ci utrzymać porządany efekt
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.