| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2008-07-19, 14:10 | #1 | 
| Rozeznanie | (Złoto z fioletem)

Witam    Już od samego rana czułam, że to nie będzie dobry dzień  no i oto proszę zdjęcia nie wyszły  Mimo wszystko wklejam, może to tylko u mnie tak to wygląda   Kosmetyki: Baza pod cienie ArtDeco Sypkie cienie Vollare fiolet i złoto Fiolet i złoto Sensique Czarny Bell Planete Kredka Avon Złoto i Biała Tusz Maybelline Pozdrawiam słonecznie  edit: ulepszyłam o zieloną kreskę, no i intensywniej   makijaż już trochę przenoszony, także nie patrzcie na rzęsy  no i gdzieś mi tam cień wpadł do oka   Edytowane przez misioqlka Czas edycji: 2008-07-19 o 21:13 | 
|     |   | 
|  2008-07-19, 15:49 | #2 | 
| Wtajemniczenie | 

Dot.: (Złoto z fioletem)

Podoba mi się Twoja propozycja kolorystyczna-bardzo udana,nietypowa i ładna jedynie mocniej wytuszowałabym rzęsy ale mimo to podoba mi się   
				__________________ Wiedziałam jak chcę żyć MAZDA RX 8    .........OUT OF YOUR LEAGUE......... | 
|     |   | 
|  2008-07-19, 15:52 | #3 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Okolice Głogowa (dolnośląskie) / Wrocław 
				 | 

Ciekawie skomponowane kolory, ale przydało by się jakieś podkreślenie oka.

| 
|     |   | 
|  2008-07-19, 15:55 | #4 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2005-06 
				 | 

Mnie się podoba   Roztarłabym bardziej granice i podkreśliłabym bardziej oczy. | 
|     |   | 
|  2008-07-19, 20:41 | #5 | |||
| Rozeznanie | 

Cytat: 
  Cytat: 
 Cytat: 
  właśnie strasznie mi zdjęcia "przybledziły"  ten makijaż, w rzeczywistości było mocniej   | |||
|     |   | 
|  2008-07-19, 21:13 | #6 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-07 
				 | 

Cytat: 
  bo u mnie wygląda pięknie  jak zwykle fajnie wycieniowane oczy, bardzo podoba mi sie kolorystyka   | |
|     |   | 
|  2008-07-19, 21:22 | #7 | 
| Rozeznanie | 

| 
|     |   | 
|  2008-07-20, 10:09 | #8 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: z dala od domu 
				 | 

czemu ciagle same oczka???i to pojedyncze????????????chc  ialabym zobaczyc chociaz dwa razem   piekne cieniowanie i kolorystyka | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:58.