![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() boję sie tego wesela ...
edit.
Edytowane przez ViVian66 Czas edycji: 2014-03-24 o 14:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: boję sie tego wesela ...
doskonale Cie rozumiem...mnie niestety czeka wesele w przyszlosci, ale po cichu licze ze nie zostane zaproszona, mala szansa co prawda, ale zawsze....
Nie umiem wiec dac Ci zadnych rad, bo sama sie stresuję tym co mnie czeka - ja nie tancze, nigdy i nie bede tego robila bo wypada czy ktos oczekuje., wiec jakos ciezko to widze
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
powiedz mu o tym.
zasugeruj, że byłoby miło, gdyby cię poznał przynajmniej ze swoim rodzeństwem
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
hmm wydaje mi się że 'cała rodzina uzdolniona muzycznie' jest raczej wyjątkowa także wątpie żeby traktowali cię za jakiegoś 'odmieńca'
![]() ty masz swoje zainteresowania, oni mają swoje, proste ae jesli się boisz to może poprostu unikaj rozwijania tego tematu, a juz napewno nie udawaj niczego... twój tż/przyszly tż/znajomy cię zna i cię taką akceptuje, dlaczego oni by nie mieli?? ![]() a może poproś tego chłopaka żeby cię przynajmniej z raz cię do domu wziął, poznał ze swoi rodzeństwiem tak na luzie, to przynajmniej będziesz spokojniejsza już na samym weselu ![]() no i dobrze by było gdyby ten chłopak wiedział o twoich obawach - wtedy w razie czego będzie mógł zmienić temat albo wczesniej wspomniec coś rodzeństwu i naprawdę bądź spokojna - zwłaszcza jeśli nie jesteś taką jego "oficjalną dziewczyną" to raczej nikt nie będzie cię oceniał, a już napewno okazywał ci niechęci na tej imprezie ![]() i nie bój się tylko idź i baw się dobrze! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
z tańczeniem też jest problem... nie jestem 'sztywna jak patyk', ale oni wszyscy pokończyli róznorakie kursy.
anvastra właśnie tak myślałam że jak sie spotkamy na dzien przed, to lekko mu to zasugeruje... Edytowane przez ViVian66 Czas edycji: 2014-04-26 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Oj no przecież to doskonała okazja żeby wszystkich poznać
![]() Trzymam kciuki ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Na tym weselu nikt Cię oceniać nie będzie, bo takie niewinne póki co spotkania to nie jest powód do oceniania Cię pod kątem przyszłej żony.
A co powiesz na to, że ja się boję swojego wesela. Będzie na nim ogromna rodzina tż z której znam małą garstkę i moja mała rodzinka (stosunek 75:20%). Też się boję tego całego tańczenia bo nie wiem jak wypadnę... Ale różnica jest taka, że ty będziesz gościem więc nikt specjalnie nie będzie się na Tobie skupiał, a ja będę w centrum całej akcji z moimi lękami i weselnym nieobyciem. Głowa do góry! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Poznając nowych ludzi wszyscy zazwyczaj trzymaja kulturalny dystans..nikt nikogo nie ocenia, nie skresla dlatego, że nie skończył kursu tańca czy słucha innej muzyki. Zostałaś zaproszona przez tego chłopaka - to najlepsza rekomendacja, ze jest w Tobie coś ciekawego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Powiem Ci, że miałam dokładnie taką samą sytuację..spotykałam się z chłopakiem... nikt nie wiedział, że byliśmy razem itp a tu nagle zaproszenie na ślub:/ nie dość, że nikogo z jego rodziny nie znam, to jeszcze u mnie nikt o nim nie wie :/ myslałam, że nie zniosę tych wszystkich tłumaczeń itp.. :/że umrę tam sama na tym ślubie bo on był świadkiem, do ostatniego dnia, chociaż miałam już wszystko kupione i przygotowane mowilam mu ze niezle mnie wpakował i ze nie pójdę, nawet w dzień wesela jak po mnie przyjechal mówiłam,że go zabiję i że nigdzie nie jadę.. ale jakoś poszło
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do muzyki... to nie masz się czym przejmować, moim zdaniem. Nas różniły gorsze rzeczy. rodzina. ja mam straszną i to się na mnie tak psychycznie odbiło ze jestem jakas inna od wszystkich, ale szczerze mówiąć jego rodzice nie muszą o tym wiedzieć, tak samo nie musza wiedzieć o Twoich gustach muzycznych, a jeśli nawet to co? czy to jest koniec swiata i powód zebyś nie poszła tam? Ja teraz z nim jestem, juz 10miesięcy i jest ok. ![]() ![]() ![]() ![]() A tak w ogole to kiedy jest to wesele ? Pzdr i mam nadzieję, że zdecydujesz się pójść ![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
margita, dzięki
![]() DariaKom, współczuje Ci, naprawdę. Ale z drugiej strony będziesz miała oparcie w swojej rodzinie (nie ważne że będzie jej mała grupka, ale zawsze jest), nie martw się, będzie dobrze ![]() yennefer94, jedynie napije się winka i szamapana to wystarczy ![]() nowakowamonika , dzięki za rady z Twojego doświadeczenia ![]() Edytowane przez ViVian66 Czas edycji: 2014-04-26 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
co wy gadacie weselicha są najlepsze na świecie;D lepsze od każdej dyskoteki i zabawy:P zobaczysz na początku mooże być drętwo ale potem mówie ci impreza sie rozjręci wiadomo pićke alkoholu ( nie za dużo żeby sobie nie wiadomo czego nie pomyśleli) i zabawa na całego:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
nie dla wszystkich
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Znałam tylko tą osobe z którą tam szłam. I musze powiedzieć,że oba te wesela były udane ![]() Zaryzykuj ![]() Przecież nic nie tracisz, a mozesz tylko zyskać ;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Mnie tez czeka wesele kuzynki mojego nowego TZ i nie stresowałam sie... do teraz..heheh....
Dziewczyny a po co sie tak tym zamartwiac? Wybrali Was wiec to znaczy ze chcą sie bawic z wami..Taniec i muzyka? Hmmm..Na weselach chyba nie ma czasu na takie analizy co i kto..Przy disco polo szaleje i wujek Zenek - dyrektor i ciocia Jadzia - kura domowa..Kazdy sie bawi, chce dobrze zjesc itd a i tak najbardziej przewalone ma para młoda i to oni sie muszą gimnastykowac... ![]() Tak wiec trzeba chyba wrzucic na luz, odszczelic sie i postarac sie dobrze bawic..ja mam taki zamiar ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
zazwyczaj na weselach nikt nie zwraca uwagi kto z kim przyszedl i dlaczego przecież chodzi o to zeby sie dobrze bawic. a skoro razem nie jestescie to oni pewnie traktuja cie jak jego kolezanke a nie dziewczyne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
niesmutna24 mam nadzieje ze przez moje czarne mysli nie nabawilas sie jakis stresow ;p
Edytowane przez ViVian66 Czas edycji: 2014-04-04 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Kochana czym Ty się tak przejmujesz
![]() ![]() Baw się dobrze ![]() Buziaki ![]()
![]() |
#19 |
BAN stały
|
Oj tam. Nie przemuj. 1 osobe znasz i to już jakiś początek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Ja w sierpniu miałam 4 wesela, z których 3 były od strony mojego chłopaka, więc również poza nim nie znałam tam nikogo. Ale wybawiłam się świetnie, bo on mi w zupełności wystarczył
![]() ![]() ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
hehe ja tez tak mam;] ja juz zmoim tztem po weselach chodzilismy i do wszytskiego idzie sie przyzwyczaic;P
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
MonaQ2008, affection, GothicLolita22, smv - dzięki za miłe słowa
![]() ![]() Edytowane przez ViVian66 Czas edycji: 2014-04-26 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Najwazniejsze że będziesz z nim
![]() Bądz sobą, baw się dobrze. Napewno będzie miło i nie masz się czym tak denerwować. Nie smuć się a wręcz przeciwnie,jeśli będziesz uśmiechnięta od razu pewnie ich oczarujesz ![]()
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Paati no racja, trochę czaru napewno by się przydało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Kochana bylam w takiej samej sytuacji
![]() ![]() Bylam na weselu 13 wrzesnia z chlopakiem z ktorym sie spotykalam ( jestesmy juz razem) ![]() ![]() Musisz pamietac o tym, ze glowna "ATRAKCJA" wieczoru bedzie para mloda a nie TY, wiec wszystkich uwaga bedzie skupiona wlasnie na nowozencach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Poza tym zasugerowalabym, zeby sie nie obrazal ale moze lepiej zeby poszedl sam? (skoro nie czujesz sie dobrze z mysla tej weselnej "zabawy")
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
ale ja zrozumialam, ze lubi tylko nie jest "Maserakiem". Nie sadze, zeby autorka wątku była "nieruchawą" niezdarą tlyko zwykła tancząca dziewczyną, więc bawić ise raczej bedzie. Jasne, najlepiej niech nigdize nie chodzi, bo nie jest wystarczająco utalentowana. Jej nastepny chłopak będize mial rodzine literatów to nie pójdzie na wesele, bo malo wymyslne życzenia żłoży. no opanujcie isę trochę. Ma się bawić z chłopakiem ,a z rodzina pewnie ledwo pogada. przeciez to nie ona ma być w centrum uwagi!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:48.