![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kłopotiwa historia
Jakiś czas temu sidziałam z koleżanką w parku na ławce koło nas siedziała grupka chłopaków w różnym wieku myśle ze od 13 do 17 niedaleko siedziały 2 dziewczyny w wieku ok 16 lat rozmawialy w sumie normalna sytualcja ale usłyszałam ze jeden z tych starszych chlopaków mówi Pokaż że masz jaja poczym podszedł jeden z tych młodszych chłopakow do tych dziewczyn gdzy wstawała i złapał ją od tyłu za piersi dzięki drugiej się jakoś uwolniła i z płaczem uciekły ja z koleżaką siedziałyśmy osłupiałe i z jednej strony podejśc do tego chłopaka i go sprać ale bałyśmy się innych nie wiadomo co by im do głowy przyszło a z drugiej strony pójsc do tej dziewczyny i ją pocieszyć. Ja jakbym znalazła tego chłopaka samego i zrobił by mi cos podobnego nie wiem co bym zrobiła ale napewno nie miała bym oporów. Męczy mnie ta sytuacja i nie wiem czy mnie albo którejś z was to nie spotka jak wy na to patrzycie i co byście zrobiły gdy coś takiego spotkało. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kłopotiwa historia
no cóz ja jestem pyskata, więc pewnie bym tego tak nie zostawiła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Banda przebrzydłych gówniarzy wyrosła na bezstresowym wychowaniu!!!!
![]() Już ja bym im pokazała jak obchodzić się z dziewczynami! Kompletnie denne zachowanie! Szkoda tamtej dziewczyny, musiała byc przerażona... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jakbym podeszła i takiego za jaja złapała porzadnie to by mu się odechciało takich akcji
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Głupie zabawy niedojrzałych chłopców. Idiotyczne zachowanie, fakt, ale nie wiem co na to poradzić. Szkoda tamtej dziewczyny, pewnie się wystraszyła, chociaż nic poważnego jej się nie stało. Niestety, pozostaje chyba tylko czekać, aż oni dorosną...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Gdy tam byłam dokładnie sama chciałam go za jaja złapać albo z koleżanką go chociaż dobrze sprać ale byli koledzy i sie bałam ze mogą nas sprać jak są zdolni do tego to czemu nie isc za ciosem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
a wiecie że to wszystko się szerzy przez nas? Bo ludzie właśnie nie reagują na takie sytuacje i gówniar*two sobie na coraz więcej pozwala. Kiedyś mówili w radiu jak to facet w biały dzień na plaży gdzie było mnóstwo ludzi (!) zgwałcił dziewczynę. No i ja się pytam co z tymi ludźmi!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
katerinka1986 - zaprzyjaźnij się z przecinkami, fatalnie czyta się takie posty.
A co do gówniarzy - byli, są i będą. Najgrosze jest to, że zbierają się właśnie w takie grupki, gdzie czują się silniej. Ja na miejscu tej dziewczyny wróciłabym tam z moim ojcem, bratem albo chłopakiem (najlepiej ze wszystkimi naraz ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Oj ja miałam taką sytuacje;P Mam spory biust no i jakiegoś frajera korciło jeszcze z kumplami był to pokaże jaki on to nie jest maczo. Tak mu wygarnęłam, że pół parku słyszało narobiłam mu wstydu, chłopak nie wiedział gdzie ma głowe schować. A ja jak się wkurze to potrafie nieźle człowieka pojechać.... Gwarantuje, że tamten pan drugi raz takiego numeru nie zrobi:P
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Ja bym zareagowała ale sama się bałam ale gdyby było najwyżej trzech a nawiasem powiedziałam o tym mojej koleżance i odpowiedziala mi że miała podobna sytuacje ale tam było brutalniej gdyż dziewczyna siedziała i czekała na koleżankę ten chłopak o tym nie wiedział i postanowil ją obmacywać tylko w tym momencie wyszła koleżanka i go złapała zaciągneły go dalej i dziewczyna która była ofiara go pobiła w tym 5 razy kopiąc go w jaja chłopak nie mógł wstać i przestać płakac nie wiem czy ja bym była aż ta brutalna ale pod wpływem emocji mozna zrobic wszystko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
chłopcy w tym wieku są jescze bardzo niedorozwinięci umysłowo
![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Gdyby mnie się przytrafiła taka sytuacja, postarałabym się aby ten szczyl nie tylko pokazał, ale POCZUł że ma jaja
![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
no tak, to rozumiem. Ale chodzi mi o to że ludzie sami powinni na to wpaść i zlinczować du*ka. Jakby ludzie reagowali zawsze to by przestępcy się bali robic takie rzeczy, a tak co im szkodzi skoro ludzie w takiej sytuacji nagle zauwazają że mają brudnego buta i uparcie w ziemię się patrzą zamiast pomóc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
dokładnie. są niedorozwinięci jak napisała koleżanka wyżej .
Ja bym nie wiem co im zrobiła . ![]() Na pewno bym podeszła albo ja albo moja koleżanka żeby któraś z nas została, aczkolwiek ja do parku raczje nie chodze . Zazwyczaj towarzyszą mi min 2 koleżanki więc nie byloby problemu abym poszla z kims i jedna zostala zeby w razie czego coś zrobić ... żeby ktoś tkaim coś za to zrobił ![]() ![]() Baaa .. żeby zpaytał czy POCZUŁ ZE MA JAJa ![]() Chamstwo i tyle . Ogólnie to to jest naruszenie nietykalności człowieka za to grozi bodajże kara grzywny, ograniczenia wolności bądź pozbawienia wolności do roku ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Smutna rzecz, że dziś już chłopcy nie ciągną za warkocze, tylko macają po piersiach i wkładają koleżankom ręce w majtki.
A co do opisanej sytuacji, to nawet rzucenie mięsem w stronę bandy głupich wyrostków mogłoby albo nie odnieść żadnego skutku, albo wręcz odwrotnie. Słusznie dziewczyna miała obawy czy zareagować. Wiadomo co to za kolesie i czy nie padła by ofiarą ich wygłupów?... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem wybuchowa, więc może i bym coś im powiedziała, ale w sumie to prędzej coś chlapnę niż pomyślę.
Zauważcie, że kiedyś to może odwetem byłoby parę przekleństw albo salwa ironicznego śmiechu ze strony chłopaków, a teraz to kurcze już nie wiadomo czy to nie bandziory jakieś. Dostać od takich albo jeszcze gorzej to kurka nie problem. Dla szpanu noszą może jakieś scyzoryki. Wiem, że trochę fantazjuję, ale na dzisiejszą że tak powiem młodzież, to nawet interwencja dorosłego mężczyzny nie działa. NIe ma szacunku dla dorosłych, każdy się boi. Wiem, że to złe podejście, ale tak się porobiło dziś... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Jeśli o mnie chodzi to dożywocie jak najbardziej dla gwałcicieli ale czy nie lepszym i skuteczniejszym sposobem jest kastracja i najlepiej na żywca po pierwsze nie miałby czym gwałcić a po drugie pewnie i ochoty bo to własnie jądra są odpowiedzialne za popęd seksualny a ich już by nie miał
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
durne wygłupy gówniarzy, nie ma się co w takie sytuacje mieszać. można zwrócić uwagę, jeśli ma się pewność, że się za to nie oberwie. a jeśli wydawało Ci się wtedy, że mogą Ci ubliżać, itd - lepiej trzymać się z daleka. całego świata nie zbawisz.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Taa moją koleżanke kiedyś też złapali za piersi pewne małolaty ale że z niej twarda sztuka to przygadała. Odwróciła się, złapała za jaja i z tekstem"Ja to przynajmniej mam duży biust ale u ciebie w gaciach chyba malutko bo nic nie czuć" Wydarła się ile wlazło, kumple słyszeli a chłopak buraka załapał. Często się takie zabawy zdażają ale nie każdy jest taki twardy.
Krew człowieka zalewa, dziecinada i tyle! Ja pewnie też bym nie darowała, gnojki jedne!
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Ja też bym miała opory coś zrobić, ze strachu- bo różnie sytuacja mogłaby się potoczyć. Banda gówniarzy i tyle.
A co do naszego prawa - to ja w ogóle nie rozumiem czegoś takiego jak wyjście z więzienia wcześniej za dobre sprawowanie - pierwsza polska paranoja Następna, dlaczego my mamy za nich płacić - przecież część podatków oddajemy właśnie więzniom, żeby dobrze sobie żyli, smacznie zjedli i wygodnie obejrzeli telewizor. Często dobrzy ludzie żyja gorzej od nich, fakt że na wolności, ale nie mają co do żołądka wrzucić. Bandziory powinni pracować na siebie, rowy kopać, czy ziemniaki pielic, jak nie zarobi to bedzie głodował i tyle A co do gwałcicieli to kastracja, albo tak jak było w średniowieczu. Przykuwali gwałciciela do mostu, raczej "narzędzie zbrodni" (czyt. penisa), obok kładli jakąś siekierkę czy coś takiego i musiał sobie obciąć sam. Tak byłoby najlepiej - a innym wtedy odechciałoby się gwałcić!
Otwierasz Przestrzeń...mego świata, Wypełniasz ją czułym spojrzeniem, Subtelnym dotykiem Stawiam pierwsze kroki w głębię ...poznania życia A ja bezpieczna oczy zamykam Staję się motylem istnienia Mogę wznieść się ponad wieczność ...gdy tylko JESTEŚ !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.