Kłopotiwa historia - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-07-29, 10:16   #1
katerinka1986
Raczkowanie

Kłopotiwa historia

Jakiś czas temu sidziałam z koleżanką w parku na ławce koło nas siedziała grupka chłopaków w różnym wieku myśle ze od 13 do 17 niedaleko siedziały 2 dziewczyny w wieku ok 16 lat rozmawialy w sumie normalna sytualcja ale usłyszałam ze jeden z tych starszych chlopaków mówi Pokaż że masz jaja poczym podszedł jeden z tych młodszych chłopakow do tych dziewczyn gdzy wstawała i złapał ją od tyłu za piersi dzięki drugiej się jakoś uwolniła i z płaczem uciekły ja z koleżaką siedziałyśmy osłupiałe i z jednej strony podejśc do tego chłopaka i go sprać ale bałyśmy się innych nie wiadomo co by im do głowy przyszło a z drugiej strony pójsc do tej dziewczyny i ją pocieszyć. Ja jakbym znalazła tego chłopaka samego i zrobił by mi cos podobnego nie wiem co bym zrobiła ale napewno nie miała bym oporów. Męczy mnie ta sytuacja i nie wiem czy mnie albo którejś z was to nie spotka jak wy na to patrzycie i co byście zrobiły gdy coś takiego spotkało. Pozdrawiam
katerinka1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-29, 10:35   #2
olimpijjja
Raczkowanie

GG do olimpijjja Send a message via Skype™ to olimpijjja
Dot.: Kłopotiwa historia

no cóz ja jestem pyskata, więc pewnie bym tego tak nie zostawiła
olimpijjja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-29, 11:07   #3
Magdalena Dobrowolska
Rozeznanie

Banda przebrzydłych gówniarzy wyrosła na bezstresowym wychowaniu!!!!
Już ja bym im pokazała jak obchodzić się z dziewczynami! Kompletnie denne zachowanie!

Szkoda tamtej dziewczyny, musiała byc przerażona...
Magdalena Dobrowolska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-29, 11:23   #4
Wroclovianka
Zakorzenienie

Jakbym podeszła i takiego za jaja złapała porzadnie to by mu się odechciało takich akcji przepraszam, poniosło mnie

Wizaż rządzi, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi
Wroclovianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-29, 11:29   #5
Magdalena Dobrowolska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Wroclovianka Pokaż wiadomość
Jakbym podeszła i takiego za jaja złapała porzadnie to by mu się odechciało takich akcji przepraszam, poniosło mnie
Nie przepraszaj, na każdą tak działa taka informacja! Jakby wszystkie zbulwersowane wizażanki się zebrały, to by rozdarły tych smarkaczy
Stary 2008-07-29, 11:46   #6
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Głupie zabawy niedojrzałych chłopców. Idiotyczne zachowanie, fakt, ale nie wiem co na to poradzić. Szkoda tamtej dziewczyny, pewnie się wystraszyła, chociaż nic poważnego jej się nie stało. Niestety, pozostaje chyba tylko czekać, aż oni dorosną...
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-29, 11:49   #7
Magdalena Dobrowolska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Głupie zabawy niedojrzałych chłopców. Idiotyczne zachowanie, fakt, ale nie wiem co na to poradzić. Szkoda tamtej dziewczyny, pewnie się wystraszyła, chociaż nic poważnego jej się nie stało. Niestety, pozostaje chyba tylko czekać, aż oni dorosną...
No właśnie - nie zbawimy całego świata Ale można czasem pogonić kota smarkaczowi, zwłaszcza jeśli mamusia tego nie zrobiła

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-29, 11:59   #8
katerinka1986
Raczkowanie

Gdy tam byłam dokładnie sama chciałam go za jaja złapać albo z koleżanką go chociaż dobrze sprać ale byli koledzy i sie bałam ze mogą nas sprać jak są zdolni do tego to czemu nie isc za ciosem
Stary 2008-07-29, 12:04   #9
Magdalena Dobrowolska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez katerinka1986 Pokaż wiadomość
Gdy tam byłam dokładnie sama chciałam go za jaja złapać albo z koleżanką go chociaż dobrze sprać ale byli koledzy i sie bałam ze mogą nas sprać jak są zdolni do tego to czemu nie isc za ciosem
No właśnie, czasem różnie może być, po takich zwierzach wszystkiego można się spodziewać!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stary 2008-07-29, 12:36   #10
agusiajnw
Zakorzenienie

a wiecie że to wszystko się szerzy przez nas? Bo ludzie właśnie nie reagują na takie sytuacje i gówniar*two sobie na coraz więcej pozwala. Kiedyś mówili w radiu jak to facet w biały dzień na plaży gdzie było mnóstwo ludzi (!) zgwałcił dziewczynę. No i ja się pytam co z tymi ludźmi!
agusiajnw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-29, 12:41   #11
Magdalena Dobrowolska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agusiajnw Pokaż wiadomość
a wiecie że to wszystko się szerzy przez nas? Bo ludzie właśnie nie reagują na takie sytuacje i gówniar*two sobie na coraz więcej pozwala. Kiedyś mówili w radiu jak to facet w biały dzień na plaży gdzie było mnóstwo ludzi (!) zgwałcił dziewczynę. No i ja się pytam co z tymi ludźmi!
To reguła tłumu - nikt się nie wychyli, o pomoc woła się konkretną osobę - wiem, że to okropne, mnie też to bulwersuje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-29, 12:45   #12
Reijel
Wtajemniczenie

katerinka1986 - zaprzyjaźnij się z przecinkami, fatalnie czyta się takie posty.

A co do gówniarzy - byli, są i będą. Najgrosze jest to, że zbierają się właśnie w takie grupki, gdzie czują się silniej. Ja na miejscu tej dziewczyny wróciłabym tam z moim ojcem, bratem albo chłopakiem (najlepiej ze wszystkimi naraz) i trochę postraszyła smarkacza.
Reijel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-29, 12:45   #13
zagubiona89r
Zakorzenienie

Oj ja miałam taką sytuacje;P Mam spory biust no i jakiegoś frajera korciło jeszcze z kumplami był to pokaże jaki on to nie jest maczo. Tak mu wygarnęłam, że pół parku słyszało narobiłam mu wstydu, chłopak nie wiedział gdzie ma głowe schować. A ja jak się wkurze to potrafie nieźle człowieka pojechać.... Gwarantuje, że tamten pan drugi raz takiego numeru nie zrobi:P

... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ...
zagubiona89r jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-29, 12:48   #14
Magdalena Dobrowolska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zagubiona89r Pokaż wiadomość
Oj ja miałam taką sytuacje;P Mam spory biust no i jakiegoś frajera korciło jeszcze z kumplami był to pokaże jaki on to nie jest maczo. Tak mu wygarnęłam, że pół parku słyszało narobiłam mu wstydu, chłopak nie wiedział gdzie ma głowe schować. A ja jak się wkurze to potrafie nieźle człowieka pojechać.... Gwarantuje, że tamten pan drugi raz takiego numeru nie zrobi:P
Gitarka! Jak dobrze, że go zjechałaś gdyby każdam kobitka tak robiła, to problem takich zaczepek by minął
Stary 2008-07-29, 12:51   #15
katerinka1986
Raczkowanie

Ja bym zareagowała ale sama się bałam ale gdyby było najwyżej trzech a nawiasem powiedziałam o tym mojej koleżance i odpowiedziala mi że miała podobna sytuacje ale tam było brutalniej gdyż dziewczyna siedziała i czekała na koleżankę ten chłopak o tym nie wiedział i postanowil ją obmacywać tylko w tym momencie wyszła koleżanka i go złapała zaciągneły go dalej i dziewczyna która była ofiara go pobiła w tym 5 razy kopiąc go w jaja chłopak nie mógł wstać i przestać płakac nie wiem czy ja bym była aż ta brutalna ale pod wpływem emocji mozna zrobic wszystko.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-29, 12:59   #16
podhalna
Raczkowanie

chłopcy w tym wieku są jescze bardzo niedorozwinięci umysłowo,ale nie nalezy im odpuszczać z tego powodutrzeba nauczyć kultury jeszcze za młodu( a środki mogą być różne)
Stary 2008-07-29, 13:03   #17
GothicLolita22
Zadomowienie

Gdyby mnie się przytrafiła taka sytuacja, postarałabym się aby ten szczyl nie tylko pokazał, ale POCZUł że ma jaja
Stary 2008-07-29, 13:06   #18
agusiajnw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdalena Dobrowolska Pokaż wiadomość
To reguła tłumu - nikt się nie wychyli, o pomoc woła się konkretną osobę - wiem, że to okropne, mnie też to bulwersuje
no tak, to rozumiem. Ale chodzi mi o to że ludzie sami powinni na to wpaść i zlinczować du*ka. Jakby ludzie reagowali zawsze to by przestępcy się bali robic takie rzeczy, a tak co im szkodzi skoro ludzie w takiej sytuacji nagle zauwazają że mają brudnego buta i uparcie w ziemię się patrzą zamiast pomóc.
Stary 2008-07-29, 13:06   #19
olasia99
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to olasia99

dokładnie. są niedorozwinięci jak napisała koleżanka wyżej .
Ja bym nie wiem co im zrobiła .
Na pewno bym podeszła albo ja albo moja koleżanka żeby któraś z nas została, aczkolwiek ja do parku raczje nie chodze . Zazwyczaj towarzyszą mi min 2 koleżanki więc nie byloby problemu abym poszla z kims i jedna zostala zeby w razie czego coś zrobić ...
żeby ktoś tkaim coś za to zrobił i w teyd zapytaał czy mają jaja .
Baaa .. żeby zpaytał czy POCZUŁ ZE MA JAJa
Chamstwo i tyle .
Ogólnie to to jest naruszenie nietykalności człowieka za to grozi bodajże kara grzywny, ograniczenia wolności bądź pozbawienia wolności do roku

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-29, 13:24   #20
madie
Zakorzenienie

Smutna rzecz, że dziś już chłopcy nie ciągną za warkocze, tylko macają po piersiach i wkładają koleżankom ręce w majtki.
A co do opisanej sytuacji, to nawet rzucenie mięsem w stronę bandy głupich wyrostków mogłoby albo nie odnieść żadnego skutku, albo wręcz odwrotnie. Słusznie dziewczyna miała obawy czy zareagować. Wiadomo co to za kolesie i czy nie padła by ofiarą ich wygłupów?...
madie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-29, 13:36   #21
Magdalena Dobrowolska
Rozeznanie

Cytat:
no tak, to rozumiem. Ale chodzi mi o to że ludzie sami powinni na to wpaść i zlinczować du*ka. Jakby ludzie reagowali zawsze to by przestępcy się bali robic takie rzeczy, a tak co im szkodzi skoro ludzie w takiej sytuacji nagle zauwazają że mają brudnego buta i uparcie w ziemię się patrzą zamiast pomóc.
Tez bym sobie tego życzyła, kiedy ma groził facet ludzie też się przyglądali, oni wszyscy mnie znali - nikt nie pomógł...
Stary 2008-07-29, 13:41   #22
madie
Zakorzenienie

Ja jestem wybuchowa, więc może i bym coś im powiedziała, ale w sumie to prędzej coś chlapnę niż pomyślę.
Zauważcie, że kiedyś to może odwetem byłoby parę przekleństw albo salwa ironicznego śmiechu ze strony chłopaków, a teraz to kurcze już nie wiadomo czy to nie bandziory jakieś.
Dostać od takich albo jeszcze gorzej to kurka nie problem. Dla szpanu noszą może jakieś scyzoryki. Wiem, że trochę fantazjuję, ale na dzisiejszą że tak powiem młodzież, to nawet interwencja dorosłego mężczyzny nie działa. NIe ma szacunku dla dorosłych, każdy się boi.

Wiem, że to złe podejście, ale tak się porobiło dziś...
Stary 2008-07-29, 13:49   #23
agusiajnw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madie Pokaż wiadomość
Ja jestem wybuchowa, więc może i bym coś im powiedziała, ale w sumie to prędzej coś chlapnę niż pomyślę.
Zauważcie, że kiedyś to może odwetem byłoby parę przekleństw albo salwa ironicznego śmiechu ze strony chłopaków, a teraz to kurcze już nie wiadomo czy to nie bandziory jakieś.
Dostać od takich albo jeszcze gorzej to kurka nie problem. Dla szpanu noszą może jakieś scyzoryki. Wiem, że trochę fantazjuję, ale na dzisiejszą że tak powiem młodzież, to nawet interwencja dorosłego mężczyzny nie działa. NIe ma szacunku dla dorosłych, każdy się boi.

Wiem, że to złe podejście, ale tak się porobiło dziś...
a no i o to chodzi, że teraz to już trochę za późno na zmiany. Wogóle to powinny moim zdaniem być wyższe kary, a nie gościu który w anglii dostał podwójne dożywacie za brutalny gwałt, u nas w Polsce nagle stał się biedym człowiekiem i na siłe chcą go tu ściągnąć żeby mógł odsiedzieć 15 i jeszcze wyjść za dobre sprawowanie... CHORE! Bardzo dobrze że dostał tyle, tyle mu się należało! Dziesięciu, dwudziestu by tak wsadzili a dwudziesty pierwszy już by fredka trzymał w portkach bo by się bał. A tak, czego ma się bać? Za morderstwa dają po 25 góra, a jeszcze jak bandzior zrobi smutną minkę i powie że niechcący to tylko kilka lat... To jest nasze śmieszne Polskie prawo
Stary 2008-07-29, 14:05   #24
Magdalena Dobrowolska
Rozeznanie

Cytat:
a no i o to chodzi, że teraz to już trochę za późno na zmiany. Wogóle to powinny moim zdaniem być wyższe kary, a nie gościu który w anglii dostał podwójne dożywacie za brutalny gwałt, u nas w Polsce nagle stał się biedym człowiekiem i na siłe chcą go tu ściągnąć żeby mógł odsiedzieć 15 i jeszcze wyjść za dobre sprawowanie... CHORE! Bardzo dobrze że dostał tyle, tyle mu się należało! Dziesięciu, dwudziestu by tak wsadzili a dwudziesty pierwszy już by fredka trzymał w portkach bo by się bał. A tak, czego ma się bać? Za morderstwa dają po 25 góra, a jeszcze jak bandzior zrobi smutną minkę i powie że niechcący to tylko kilka lat... To jest nasze śmieszne Polskie prawo
Podpisuję się pod tym! Żadnej ulgi dla gwałcicieli!
Stary 2008-07-29, 14:46   #25
katerinka1986
Raczkowanie

Jeśli o mnie chodzi to dożywocie jak najbardziej dla gwałcicieli ale czy nie lepszym i skuteczniejszym sposobem jest kastracja i najlepiej na żywca po pierwsze nie miałby czym gwałcić a po drugie pewnie i ochoty bo to własnie jądra są odpowiedzialne za popęd seksualny a ich już by nie miał
Stary 2008-07-29, 14:55   #26
madie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katerinka1986 Pokaż wiadomość
Jeśli o mnie chodzi to dożywocie jak najbardziej dla gwałcicieli ale czy nie lepszym i skuteczniejszym sposobem jest kastracja i najlepiej na żywca po pierwsze nie miałby czym gwałcić a po drugie pewnie i ochoty bo to własnie jądra są odpowiedzialne za popęd seksualny a ich już by nie miał
Hehe, mocne. Do tego oczywiście żadnych tam wygodnych cel z telewizorkiem i siłownią tylko na betonie spanko, czyli odbywać karę a nie siedzieć jak na wczasach i to za darmo kurka.
Stary 2008-07-29, 15:05   #27
3a032fcd5bcbee239629acde3cc1a01c42f8ddce_607622724de4b
Konto usunięte

durne wygłupy gówniarzy, nie ma się co w takie sytuacje mieszać. można zwrócić uwagę, jeśli ma się pewność, że się za to nie oberwie. a jeśli wydawało Ci się wtedy, że mogą Ci ubliżać, itd - lepiej trzymać się z daleka. całego świata nie zbawisz.
3a032fcd5bcbee239629acde3cc1a01c42f8ddce_607622724de4b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-29, 16:02   #28
Dzika Ropucha
Zadomowienie

GG do Dzika Ropucha

Taa moją koleżanke kiedyś też złapali za piersi pewne małolaty ale że z niej twarda sztuka to przygadała. Odwróciła się, złapała za jaja i z tekstem"Ja to przynajmniej mam duży biust ale u ciebie w gaciach chyba malutko bo nic nie czuć" Wydarła się ile wlazło, kumple słyszeli a chłopak buraka załapał. Często się takie zabawy zdażają ale nie każdy jest taki twardy.

Krew człowieka zalewa, dziecinada i tyle! Ja pewnie też bym nie darowała, gnojki jedne!

12.03.2015 II Kreski
Dzika Ropucha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-29, 16:17   #29
Megiddo
Rozeznanie

Ja też bym miała opory coś zrobić, ze strachu- bo różnie sytuacja mogłaby się potoczyć. Banda gówniarzy i tyle.

A co do naszego prawa - to ja w ogóle nie rozumiem czegoś takiego jak wyjście z więzienia wcześniej za dobre sprawowanie - pierwsza polska paranoja
Następna, dlaczego my mamy za nich płacić - przecież część podatków oddajemy właśnie więzniom, żeby dobrze sobie żyli, smacznie zjedli i wygodnie obejrzeli telewizor. Często dobrzy ludzie żyja gorzej od nich, fakt że na wolności, ale nie mają co do żołądka wrzucić. Bandziory powinni pracować na siebie, rowy kopać, czy ziemniaki pielic, jak nie zarobi to bedzie głodował i tyle

A co do gwałcicieli to kastracja, albo tak jak było w średniowieczu. Przykuwali gwałciciela do mostu, raczej "narzędzie zbrodni" (czyt. penisa), obok kładli jakąś siekierkę czy coś takiego i musiał sobie obciąć sam. Tak byłoby najlepiej - a innym wtedy odechciałoby się gwałcić!
Stawiam pierwsze kroki w głębię
...poznania życia
A ja bezpieczna oczy zamykam
Staję się motylem istnienia
Mogę wznieść się ponad wieczność
...gdy tylko JESTEŚ !!!
Megiddo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-29, 16:36   #30
DontSaySorry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Megiddo Pokaż wiadomość
A co do gwałcicieli to kastracja, albo tak jak było w średniowieczu. Przykuwali gwałciciela do mostu, raczej "narzędzie zbrodni" (czyt. penisa), obok kładli jakąś siekierkę czy coś takiego i musiał sobie obciąć sam. Tak byłoby najlepiej - a innym wtedy odechciałoby się gwałcić!
Ostre...

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości