|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
pytanko na temat diety
witam mam takie pytanie ogolnie mowiac odchudzam sie od dawna schudlam juz pare razy i mam motywacje do tego ale zawsze wracam do mojej starej wagi lub dwa razy wiekszej poniewaz zawsze jak sie odchudzam moja twarz wyglada strasznie opadaja mi policzki itp niegdy nie mam drastycznej diety i nie wiem dlaczego tak sie dzieje mam dopiero 19 lat wiec nie powiino sie tak robic wiecie dziewczyny co moge zrobic zeby schudnac i ladnie wygladac bo wole byc gruba niz potem dolowac sie buzka moze jkaies kremy lub tabletki albo wizyty u kosmetyczki ??????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pytanko na temat diety
Niestety to tak jest, że jak chudnie ciało to i chudnie twarz.
Pamiętam na przykładzie pewnej już starszej kobiety. Schudła i jej figura prezentowała się super. Ale twarz? Chuda, zasuszona, więcej zmarszczek było widać... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
no ale mam duzo osob ktore schudly i buzki w maire normalnie wygladaja jezli nic to zostaje normalnie jesc i duuuuzo cwiczyc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.