|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Skrzyneczka z sufladkami.. pomocy! :)
Witam najkreatywniejsze z kreatywnych
![]() Czy któraś z Was drogie wizażanki jest w stanie powiedzieć mi jak moge zrobić takie cudo? Myślałam nad zwykłą tekturką, ale to raczej za słaby materiał :/ jeżeli macie linki do jakiejś aukcji, sklepów z różnościami do ozdabiania to prosze PODAJCIE ![]() http://www.zrobtosama.com/wp-content/matamorfoza_skrzyneczki_a rt3_1_.jpg Klikajcie w link ;0 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Skrzyneczka z sufladkami.. pomocy! :)
ja bym spróbowała z tektura modelarska są rózne grubosci więc możesz sobie wybrać odpowiednią
swoja droga super te szufladki
![]() |
#3 |
Modermistrz bobkowy :D
|
takie szufladki ale surowe ,nie malowane,widziałam w jakims duzym markecie budowlanym,chyba leroy merlin.Wykonane sa z cieniutkiej płyty,do malowania lub pod dekoupage.Ceny niestety nie pamiętam..
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Podobne mozna też kupić w Ikei, też są zrobione z cieńkiej płyty
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Modermistrz bobkowy :D
|
znalazłam w ofercie leroya:z tektury są dwa rodzaje,cena ok 14 zł
a z płyty: 1.skrzynka z szufladami za 31zł(dł-57,szer.13,wys.12) 2.skrzynka z szufladami cena 37 zł (dl-22,szer.24,wys34cm) 3. j/w cena 39 zł(40 cm ,szer-20 cm,wys 28 cm)
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dzieki dziewczyny
![]() ![]() Jak nie znajde tych, ktore mi sie spodobaja to wybiore sie po tekturke modelarska, albo sklejke ( tak mi podpowiadala kolezanka... to chyba tez dobry pomysl ![]() ![]() Jeszcze raz dzieki za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:02.