![]() |
#1 |
Czekam na Ragnarok
|
Cristobal 50ml edt
Wątek nieaktualny, zamknięty.
Tutaj nowy wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...76#post8414176 Wymienię Cristobal 50ml edt z ubytkiem 3ml. Najchętniej na Midnight Poison, Addict, Code. Jestem otwarta na propozycje ![]() Lubię zapachy waniliowe, niektóre słodkie, czasem czekoladowe czy delikatnie cytrusowe. Poszukuję zapachu śliwkowego, jeżynowego, porzeczkowego ![]() Interesują mnie też odlewki, a w zamian ja mogę zrobić z: Cristobal Rhubarb Ellen Tracy Imagine Shimmer Hypnotic Poison Amorito Moon Sparkle Pure Poison (na początku sierpnia) Funny (na początku sierpnia) Gloria - mgiełka Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2008-07-30 o 23:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Cristobal 50ml edt
Cytat:
Ale dziękuję za propozycję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Czekam na Ragnarok
|
Podbijam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Czekam na Ragnarok
|
Contax - jeśli to podobne do Angela, to niestety podziękuję. Reszcie odpisałam w odpowiednich wątkach.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Czekam na Ragnarok
|
No niestety nie przepadam za Angel'em :/
Podbijam wątek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Czekam na Ragnarok
|
Podbijam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wiedźma
|
Fenris, Buntowniczko, a czego szukasz w zamian za odlewki?
Korci mnie Chocolate Greedy. Niewiele. Tak z 10 ml.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() I dlaczemu Buntowniczko? ![]() Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2008-07-12 o 18:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Annayake Miyako - 50 Annick Goutal Vanille Exquise - 100 Brosseau Atlas Cedar - 100 Bvlgari Black EDP - 75 Comme des Garcons Harissa - 100 Comme des Garcons Palisander - 100 Demeter Snow - 40/120 Donna Karan Black Cashmere - 100 + 50 Etro Etra - 100 Etro Mahogany - 100 Etro Shaal Nur - 100 Fendi Theorema Espirit d'Ete - 50 Gucci Pour Homme - 100 Hermes Elixir des Merveilles EDP - 100 I Hate Perfume Cedarwood Tea I Hate Perfume Revelation I Hate Perfume Russian Caravan Tea L'Artisan Parfumeur Ambre Extreme - 50 L'Artisan Parfumeur Safran Troublant - 100 Parfums d'Empire Ambre Russe - 100 Penhaligon's Opus - 100 Serge Lutens Arabie - 50 Serge Lutens Cedre EDP - 50 Serge Lutens Vetiver Oriental - 50 Shiseido Feminite du Bois EDP - 50 + 50 Yves Saint Laurent NU EDP - 100 Mogę też oddać z 5 ml Be my Valentine Demeter w buteleczce splash, albo za większą ilość 15/30 Dalimanii w oryginalnym flakonie. Cyferkami się nie przejmuj, to pojemności flaszek i znaczenia nie mają.
![]() |
![]() |
#18 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Zrobimy tak: Ja Ci zrobię odlewkę 12 ml Vanille plus trzy solidne próbki, co da razem 15 ml albo więcej. Ty mi zrobisz 15 ml czekoladki. Pasi? ![]() Chyba, że wolisz inaczej?
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Czekam na Ragnarok
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wiedźma
|
![]() |
#22 |
Czekam na Ragnarok
|
A ja podbijam, bo zależy mi na wymianie Cristobala.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Czekam na Ragnarok
|
Podbijam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Oto linki do KWC
Givenchy http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13989 a ysl to odmiana klasycznego Paris ale bardziej dokładnie spróbuję go opisać wieczorkiem gdyż teraz niedługo muszę uciekać ![]() ps. a jaki rozmiar butków nosisz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Czekam na Ragnarok
|
Podbijam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Witaj.
Ze wzgledow sentymentalnym, zachcialam znowu Cristobala. Znalazlabys cos u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=265216 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.