|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Potrzebuję szybkiej porady
Witam wszystkich
![]() Dodaję Wam do załączników moje zdjęcie i zdjęcie fryzury jaką chcę. Chodzi mi o to, żeby zostawić moje nadjłuższe włosy (kończą się za łopatkami) a od jakiejś długości (np. ramion) zrobić pierwsze cięcie i później poprawić cieniowanie włosów naokoło głowy (bo miałam je już cieniowane, teraz może tylko trochę bardziej przy tym zaszaleję ![]() ![]() ![]() I na to co powiecie? ![]() ![]()
Pozbieram się w sobie i zacznę wszystko od nowa. ![]() Bo powiedziałeś, że dam radę, ale bez Ciebie... ![]() Edytowane przez mroowa1991 Czas edycji: 2008-08-18 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Potrzebuję szybkiej porady
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Fajna ta fryzurka, sama kiedyś chciałam taką sobie zrobić, tylko bardziej łągodną jej wersję
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
fryzura jest ok, ale musi być perfekcyjnie ostrzyżona, bo inaczej będziesz miała miotłę na głowie. zastanów się nad czerwienią. do Twoich oczu raczej fiolet niż czerwień
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dzięki za porady dziewczyny
![]() ![]() ![]() A co do koloru? fiolet może rzeczywiście by pasował mi do oczu, w sumie lubię bardzo chodzić we fiolecie i sam ten kolor lub8ię, ale nie pasowałby do moich brązowych włosów ![]() ![]() W załączniku daje opakowanie farby ![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
kolor jest w porządku, choć byłam za fioletem. nie farbuj całości. zrób sobie raczej parę fajnych akcentów
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:43.