|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
80siąte urodziny babci; Proszę o pomoc/pomysły;
Witam!; ) Zbliżają się 80siąte urodziny mojej babci. Chciałabym podarować jej bardzo oryginalnego, zrobionego przeze mnie, równocześnie żeby było bardzo ładne, i przyciągające wzrok. Niestety nie zajmuję się tym na codzień i nie mam zbytnio pomysłu co by jej dać. Poradźcie mi proszę, powrzucajcie zdjęcia Waszych propozycji, jestem na Wszystko otwarta. A robicie tu naprawdę przepiękne rzeczy, mam nadzieję, że mi pomożecie. Pozdrawiam ciepło!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: 80siąte urodziny babci; Proszę o pomoc/pomysły;
Myślałam, aby zrobić drzewo genealogiczne, więc jeżeli miałybyście pomysły jak je wykonać to również proszę się pochwalić.; ) Drzewo byłoby bez zdjęć, ponieważ mamy b. dużą rodzinę i nie dałoby rady ich załatwić, tylko imiona, nazwiska i myślałam też o dacie ur.; )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A moze kupic duzy album na zdjecia, zebrac luzne fotografie z zycia babci i rodziny, powklejac do albumu i ozobic roznymi babskimi duperelkami, ktore dziewczyny uzywaja do robienia kartek, ładnie opakowac w ozdobny papier, przewiazac kokarda, ewentualnie włożyc w jakies ozdobne pudełko
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Zarówno pomysł z drzewem genealogicznym jak i Titanii z albumem są bardzo dobre
![]() Ja ze swojej strony proponuję jeszcze kosz z 80 różami wykonanymi oczywiście własnoręcznie ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja swojej babci zrobiłam album ze zdjęciami całej rodziny własnoręcznie ozdobiony są w nim zdjęcia wszystkich członków rodziny nawet tych najmniejszych dodatkowo porobiłam tagi na których każdy wpisał jakieś miłe słowo dlaa babci---babcia sie popłakała ze wzruszenia a ona raczej z tych niewzruszonych więc ok
prosze link do ogladnięcia http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=234099&page=3 mozna zrobić drzewo genealogiczne w formie takiego albumu a do tego ten kosz róz babcia bedzie wzruszona napewno
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Pomysł z albumem ze zdjęciami bardzo mi się podoba. Aczkolwiek nie wiem czy udałoby mi się zdobyć te zdjęcia. Hm, muszę to poważnie przemyśleć. Ale dziękuję, bo to na prawdę dobra myśl. A Twój album solagne -przeładny!; )
Na 80 róż chyba się skuszę... W końcu prawdziwe kwiatu zwiędną, a to byłoby na zawsze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Oczywiście - takie róże pozostaną na długo, dlatego namawiam tym bardziej
![]() A jeszcze jak ułożysz je w dużym koszu, przyozdobisz sizalem czy rafią - gwarantuję, że będą wyglądać rewelacyjnie ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
A prócz zdjęć co mogłabym w tym albumie umieścić? Prócz wierszyków, życzeń, podziękowań? Proszę bardzo o jakieś pomocnicze zdjęcia, bo szukam i szukam w wyszukiwarce i nie znalazłam nic konkretnego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.