|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Jak Polki za granicą szukają mieszkania..
Ostatnio natknęłam się na coś takiego:
http://www.emito.net/?q=pl/networks/...290578&cat=522 Mnie osobiście szczena opadła, ale może ktoś uważa to za coś całkiem naturalnego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak Polki za granicą szukają mieszkania..
hmmm, Polak potrafi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Ja jestem za granicą, i coś ci powiem na ten temat, że to jest prawda co piszą np w artykułach o tym. Dałam sobie ogłoszenie, że szukam pracy jako kelnerka/do sprzątania/ do dzieciaczków itd ot nic nadzwyczajnego. I miałam 3 telefony, jeden był od anglika który, nieśmiałym głosem, zaproponował mieskzanie, jedzenie w zamian liczył na miłe towarzystwo. 2 pozostałych to byli hindusi (po akcencie) i szukali przyjaciółki do zamieszkania razem. Wiesz napoczątku się z tego śmiałam, a potem się dowiedziałam, od znajomych, ze jest taki proceder wśród polek, że szukają kogoś z kim mogą zamieszkać, i tam robić obowiązku domowe + obsługa no wiecie. Osobiście dla mnie to jest odrażające, nie mam szacunku do takich kobiet. I takie rodaczki właśnie robią nam ogółem polkom opninie, tak że piękne..ale i łatwe.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja mieszkam za granicą i jeszcze się z czymś takim nie spotkałam, choć wcale nie mówię, że to niemożliwe. Tak samo robia zapewne Czeszki, Słowaczki i wszelkie inne narodowości. Dzwiki są wszędzie w każdym kraju. Ja mam ogromną ilość znajomych i jakoś nie znam ani jednej Polki co się puszcza w zamian za mieszkanie. NIe widzę powodów do robienia sensacji z ogłoszenia. Jak byłam w Czechach to w ich głównej gazecie codziennej jest zawsze z 6 stron z ogłoszeniami gdzie dziewczyny oferują seks za pieniądze. Dołączone są tam zdjęcia. MOj kumpel odnalazł 2 koleżanki z podstawówki.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Ja w gruncie rzeczy miałam podobnie choć nie aż tak :P Dałam ogłoszenie w internecie, że szukam pracy jako opiekunka do dzieci i..
Zaczęło się od "profesora" co chciał, żebym się opiekowała małymi dziećmi w jego prywatnej szkole, kończąc każdego maila buziaczkami itp. Potem parę maili, że chcą się ze mną 'zaprzyjaźnić'. I jeden najlepszy- napisał, że mieszka na jakiejś wyspie, żebym do niego przyjechała to weźmiemy ślub i nikt się o tym nie dowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mieszkam w Anglii i tez sie moge wyrazic o tym jakie Angielki latwe sa i czego nie robia. Takie rzeczy obawiam sie sa niezalezne od narodowosci.
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Nie dziwi mnie to wcale,a potem Polki mają takie a nie inne opinie w Anglii.Niestety
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
A mnie to jakoś nie dziwi.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nic tylko korzystać ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Ja również nie mam w śród znajomych kobiet/ dziewczyn które puszczałyby się w zamian za mieszkanie, czy nawet za pieniądze. Ale z czasem poznaje coraz więcej takich którym sex kojarzy się tylko i wyłącznie z przyjemnością- nie z miłością, jedynym facetem, przywiązaniem, zaufaniem itp. Znam takie które potrafią zdradzać i jednocześnie zapewniać, że kochają, które potrafią być z kimś tylko dla sexu, lub szukać zaspokojenia na jeden raz- dla mnie to to samo co dać takie ogłoszenie.
Jestem jedyna otoczona czyś takim? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.