|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pomocy! - gdzie uderzyć żeby mi nie zrobili pod oknami pizzerii!!!
Pomocy!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Pomocy! - gdzie uderzyć żeby mi nie zrobili pod oknami pizzerii!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Pocieszę Cię - ja mieszkam przy głównej ulicy w Poznaniu, tramwaje jeżdzą od 5-23 a samochody 24h, do tego od ponad roku mam pod swoim oknem Bistro 24h. Zminą jeszcze wytrzymuję bo mam zamknięte okna no i klientom Kebabu nie chce się stać na zimnie, ale latem?? Mnóstwo samochodów, muzyka na cały regulator wyje aż mi okna drżą
![]() ![]() PS Dziwię się ze dostali pozwolenie od sanepidu - w Poznaniu sanepid jest bardzo restrykcyjny.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
hmm.. nie wiem jak to jest z przystosowaniem lokali, ale znam wiele miejsc, które pozornie nie nadają się na obiekty, w których działać ma kuchnia etc.. chociażby McDonald w przejściu podziemnym tuż pod torami tramwajowymi.. czy lokal zaistnieje w tym miejscu czy nie zalezy pewnie od gotówki jaka posiada nabywca.. oraz od tego czy ktoś będący przeciw ma znajomości w wydziale, który zajmuje się ekspertyzami technicznymi budynków [czy coś w tym guście]..
![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Anito, niestety, nie możecie być stroną w sprawie. Musicie znaleźć kogoś, czyja działka graniczy z terenem tych magazynów (ich sąsiada z boku) i wtedy on może działać (być stroną w sprawie). Tylko on może protestować (tam musiała być zmiana warunków zagospodarowania terenu) - nie wiem, jakie to miasto, może interweniować w wydziale architektury urzędu, albo bezpośrednio u prezydenta, czy burmistrza miasta (tak nawet lepiej). Wy moglibyście interweniować tylko wtedy, gdyby to był zakład produkcyjny, którego opary, czy spaliny również do Was by dochodziły.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:46.