|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
codzienniaczki :-)
I drugi wątek pt. "przegląd tygodnia". Tym razem przedstawiam 3 codzienne - pracowe makijaże. Napiszcie proszę co o nich myślicie, w którym lepiej itd. Jestem otwarta na wszelkie rady, jak i (konstruktywną) krytykę.
1) poniedziałek TWARZ: - korektor Manhattan - podkład Soraya - puder sypki Infinity - kulki brązujące Sensique - róż Wibo w kolorze rdzawym OCZY: - kredka do brwi z dna kuferka - cienie z paletki Esense - kredki automatyczne Wibo: ciemno- i jasnobrązowa - rozświetlający cień Rival de Loop - mascara Manhattan podkręcająca USTA: - lip smacker truskawkowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: codzienniaczki :-)
2) środa
TWARZ: - jw OCZY: - kredka do brwi z dna kuferka - cienie z paletki Esense - kredki automatyczne Wibo: ciemno- i jasnobrązowa - rozświetlający złoty cień Rival de Loop - mascara Manhattan podkręcająca USTA: - lip smacker truskawkowy - konturówka Pierre Rene w kolorze naturalnym |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
3) czwartek
TWARZ: - jw. OCZY: - kredka do brwi z dna kuferka - cienie Pierre Rene w kolorze piaskowym oraz zielonym - jasnożółty rozświetlacz z paletki Esense - kredka zielona Yves Rocher - rozświetlający złoty cień Rival de Loop - mascara Manhattan podkręcająca USTA: - lip smacker truskawkowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() najlepszy trzeci ![]() ![]() środa tez fajnie, wyglądasz na wypoczętą i pełną energii ![]() a poniedziałek taki jakiś smutny :P i takie pytanie, używasz zalotki? bo rzęsy by lepiej wyglądały bardziej podniesione. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Ostatni najlepszy
![]() ![]() ![]() ![]()
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A usta to mi się po prostu krzywo pomalowały, ale zauważyłam to dopiero przy obróbce zdjęć. Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
bardzo ładne makijaże codzienne
![]() ![]() masz śliczne wielkie usta ![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
W pierwszym makijażu genialnie trafiłaś z kolorem cienia, bo pasuje i do oczu i do włosów. Wyciągnęłabym kreskę na dolnej powiece trochę bardziej na zewnątrz i wywinęła do góry, bo oczy wyglądają smutno. To samo w drugim i trzecim makijażu.
Ogólnie wszystkie mi się podobają. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.