|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5 |
Kici kici miau miau
|
Dot.: Szukam górnopółkowego podkładu...
ja posiadam Lancome - jasny beż
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kici kici miau miau
|
podoba mi sie:
tunika Vila puder Pupa,ale nie widze dokladnie ubytku i Parure ale tez nie widze dobrze ubytku najbardziej pasowalby mi Parure ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Ja mam:
Podkład Elizabeth Arden Flowess Finish kolor03 sunbeige, dla jasnej karnacji neutralny beż zużycie niewielkie Podkład Smashbox studio seamless, kolorek petal-1.25, dla jasnej karnacji w zimnej tonacji z różowym pigmentem, daje satynowe wykończenie, zuzycie niewielkie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
To ten podklad http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=17948
A u Ciebie interesowaly by mnie ewentualnie Bokserki MUSTANG |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Ja uzywam w kompakcie chanel innocent 20, ale nie probowalam innych tak wiec nie mam porownania. Zaden z tych podkladow nie jest matujący i zaden nie tworzy maski. Jesli jestes teraz opalona, to moga byc za jasne, ja podkladow nie uzywam latem stad te odcienie. EA jest to bez bez domieszki rózowego, taki neutralny bezyk a smashbox ma pigment rozowy, ale na twarzy nie wychodzi świnka. Ten drugi ma dawac efekt satynowej twarzy i w porownaniu do EA na pewno jest do takiego efektu zbilzony bardziej choc nie tak jak collistar. Oba mam z wymianki, ale odkad kupilam Chanel, to jakos nie chce mi sie nimi maziać. Nie zwróciłam uwagi, czy ktoryc podkresla suche skorki, bo albo w tym czasie ich nie mialam, albo nie podkreslają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
n
Edytowane przez RedButterfly Czas edycji: 2017-05-24 o 23:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.