|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jaka fryzura mi pasuje??
Mam pytanie, jaka fryzura pasowałaby do mnie, do moich rysów twarzy??
Chciałabym żeby była młodzieżowa troche szalona, lekka, ale żebym w niej ładnie wyglądała... Chciałam sobie zrobic grzywkę, ale boje się, że by mi nie pasowała i jeszcze bardziej zaokrągliła twarz, a chciałabym, żeby moja twarz wyglądała na smukłą a nie bułeczke ![]() Może macie jakieś pomysły??? Kolor moich włosów podoba mi się, ale również jestem otwarta na propozycje ![]() Jesli macie też jakieś fryzury ślubne, również jestem zainteresowana ![]() pozdr. Oto moje zdjęcie!! Prosze o odpowiedź! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Jaka fryzura mi pasuje??
Cytat:
![]() Ja na Twoim miejscu zmienilabym troszke kolor ale nie bardzo. Na jakis jasniutki brazowy. Nie boj sie grzywki!! Grzywka jest cudowna, bo mozesz z nia robic co tylko chcesz. Mozesz spinac, podpinac i rozne inne takie. Powinnas zrobic sobie grzywke na bok - dokladnie tak powiedz fryzjerce. Przedzialek na prawej stronie. Wloski z przodu sciac hmmm do brody a z tylu zostawic dluzsze. - NA WYPADEK GDYBY PO PROSTU CI SIE NIE SPODOBALO TO SOBIE ZEPNIESZ. Mozesz miec problem z lokami, bo ja mialam kiedys bardzo dlugie(dopasa) wlosy , scielam i zaczely sie krecic ale mysle ze w kreconych tez bedzie ci ladnie ![]() dodam ci zdjecie - cos w tym rodzaju tylko ze nie widac drugiej storny a lepszego zdjecia nie moglam znalesc;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jaka fryzura mi pasuje??
Ja bym grzywkę odradzała - taką na bok również, masz twarz poszerzającą się ku dołowi. Możesz skrócić z długości, pocieniować - aby zmniejszyć objętość włosów, twarz powinna wyglądać na szczuplejszą.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.