|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() wymienię Esperys 100 ml
Woda psiknięta raz i drugi, ale nie mogę się do niej przekonać, wymienię tylko na inny zapach.
uwielbiam zapachy w stylu: Addict, Angel - czyli takie, które czuć i długo utrzymują się na skórze. czekam na propozycje NIEAKTUALNE-LECI DO IDIAMINKI ![]() zapach - opis Nuty głowy: bergamotka z Kalabrii, zielone liście, czarna porzeczka Nuty serca: róża damasceńska, frezja, biały karmel, idonezyjska paczula Nuty bazy: białe piżmo, drzewa, tonka, wanilia Bourbon Edytowane przez edytka250 Czas edycji: 2008-10-14 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Dot.: wymienię Esperys 100 ml
Edytko , wszystko oprócz jadore bo te jak nie zamienię na Coco Mademoiselle to zostawię sobie.
A możesz trochę opisac zapach albo porównac do innych bardziej znanych perfum ? Edytowane przez Idiaminka Czas edycji: 2008-10-10 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Witam,
może coś z moich zapachów?
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
niestety
Regutko nic nie znalałam u Ciebie ![]() nie znam zbyt wielu zapachów, ale mam ulubione, trudno mi ten zapach do jakiegokolwiek porównać. dla mnie się nie nadaje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Idiaminko, moze warto przeczytać opis zapachu, moze to coś podpowie?
Najnowszą propozycją E. Coudray jest romantyczny Esperys. To zapach osnuty wyjątkową tajemnicą. Swoje walory ujawnia między cieniem a światłem, jawą a snem. Woń zielonych liści zmieszanych z ziarnami różowego pieprzu jest urokliwa i pełna słodyczy. Pozwala szczęśliwie podążać ścieżką usłaną kwiatami, ozdobioną białym karmelem, frezją i różą damasceńską. Efekt jest urzekający. W tej tajemniczej atmosferze świetlisty Esperys daje się poznać w eksplozji kolorów i nut. Esencja elegancji, uroku i magii. Czy to jest marzenie, czy sen? Nie, to zapach, który oczarowuje. Nuty głowy: bergamotka z Kalabrii, zielone liście, czarna porzeczka Nuty serca: róża damasceńska, frezja, biały karmel, idonezyjska paczula Nuty bazy: białe piżmo, drzewa, tonka, wanilia Bourbon |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Może Brit Red Burberry ok 75\100 ml?Jest właśnie z tych wyczuwalnych.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
chetnie :0
w takim razie w zamian proszę o DKNY, Jadore i Ultraviolet. i torbę ![]() od siebie mogę dołozyć jeszcze 10-15 ml Addict (zrobię odlewkę jesli sobie życzysz) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
BAN stały
|
Cytat:
Chyba sie zgodzę na zapachy tylko ta torba nie bardzo mi pasuje .Nie lubie przeliczac rzeczy na pieniadze ale ta torba akurat była dość kosztowna / w granicach 200 złotych / a jest praktycznie bez śladów uzytkowania , bo poleżała sobie w garderobie. Żadnej alternatywy nie widzisz ? ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:06.