Więcej informacj oraz odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania, znajdziesz pod pod adresem: FAQ rozłączenie
Mamy nadzieję, że okażą się pomocne.
Informacja o rozdzieleniu kont została wysłana na email, przypisany do konta, jeśli jej nie dostałyście, możliwe, że wpadła do Spamu - prosimy, sprawdźcie także folder Spam w swoim programie pocztowym.
Pielęgnacja włosów i fryzuryPodyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.
Masz delikatny typ urody i młodo wyglądasz, spytam z ciekawości – ile masz lat? Twoje włosy współgrają z cerą, podoba mi się ich kasztanowy kolor. Ale może by pozwolić sobie na drobną „ekstrawagancję” i uraczyć je blond (wypłowiały) pasemkami? Sądzę, że powinnaś mocniej zaznaczyć brwi i pociągnąć maskarą rzęsy. Usta pociągaj w miarę transparentnym błyszczykiem – np. juicy tubes lancoma, uściskany avonu, w tubce l’oreala czy rimmela bądź margaret astor? Masz ich wiele do wyboru, a tobie by najbardziej pasowały kolory cieliste, a także delikatne róże. Niedoskonałości cery zatuszuj korektorem, możesz też pokryć je LEKKIM podkładem dla młodej buzi. (na imprezę możesz jednak mocniej zaakcentować usta i oczy – załączam zdjęcia) Myślę, że okulary mogłabyś zastąpić soczewkami albo ewentualnie zmienić ich model – wg mnie ten średnio Ci pasuje. Włosy możesz zapuścić albo zostawić w spokoju i podciąć końcówki, może wystopniować kudełki? Widzę, że są one cienkie – wspomóż je odżywkami, by stały się błyszczące i bardziej puszyste. [a z szamponów polecam Ci miętowy head&shoulders, mimo że jest do włosów z łupieżem to mniej się po nim przetłuszczają, są dłużej świeże]. Załączam moje propozycje fryzów. A co do ubrań...Hm. Pasowałyby Ci wszelakie spódnice tylko błagam, nie długie!) i sukieneczki, czyli ogółem mówiąc „styl romantyczny”. Czasami możesz jednak sobie pozwolić na ubiór nieco ostrzejszy, mocniejsze kontrasty – np czarny i różowy. Pozdrawiam.