|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Help me! suche gęste włosy
Jestem chłopakiem (żeby nie było) mam 15 lat.
Planuje zacząć zapuszczać włosy tzn juz zaczynam mam ok 3cm ![]() Tak więc, mam bardzo gęste twarde i suche słosy czy jest jeszcze jakas mozliwośc zeby szybko "naprawic" moje zniszczone włosy bo w przyszłości nie będzie to za fajnie wygladało. Moj porządany efekt to cieńsze miekkie lejace lsniace włosy piszcie jakich specyfików mam uzywac zeby uzyskac własnie taki efekt jakiś specjalny szampon, odrzywka może jakiś jedwab albo cos prosze o duzo odp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Help me! suche gęste włosy
porządny szampon do suchych włosów.
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
to te 3 rzeczy naraz mam stosowac? przy każdym myciu czy jak?
a tak apropo to moze powiesz mi czy Szampon z Jedwabiem Ce Ce Med - Silk też może sie sprawdzic? co sadzisz o jedwabiu w plynie i wgl gdzie go można kupic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
oczywiscie ze nie naraz.
![]() wybierz jedną która Ci będzie pasuje.. możesz poprosić w drogeriach o próbki. a jesli nie wybierz którąs z tych ![]() ![]() Jedwab w płynie to naprawde fajna sprawa bo bardzo wygładza włosy. ![]() Wszystkie te kosmetyki kupisz w drogeriach typu Rossmann lub Natura. (twoja mama czy siostra na pewno moze ci dopomóc w ich kupnie).
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
xDD nie mam siostry xDD
a te Jedwabie to jak widze tylko 10-30 ml nie wiesz czy w rosmanie dostane cos ok 200-300ml bo 10 to ja na raz wyleje xD cena nie gra roli najlepiej jak bys mi podala likn ze zdjeciem tego jedwabiu (najlepiej taki jaki ty uzywasz) to sb tak wizualnie zobacze przed kupnem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Pati0111 ma racje.
![]() ![]() Pamietaj ze nie zawsze wychodzi im wiecej tym lepiej. ![]() Musisz byc cierpliwy bo włosy tego potrzebują. ![]() Nie licz na supeer efekt po 1 uzyciu . ![]() Gorąco pozdrawiam. a co do zdjecia... to sekundka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- tutaj masz zdjecie tego który teraz uzywam. dostałam m.in go prezencie. Ja jestem zachwycona. Sa tez malutkie buteleczki. Dostaniesz je w Rosmann , aptekach i na allegro. ![]() http://torebka.kafeteria.pl/katalog....e=view&id=1756
Kobieta jest organizmem ultradoskonałym. Edytowane przez krolewnanacynamonie Czas edycji: 2010-08-25 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
ok thx
nie wiem tylko czy ten jedwab oplaca sie uzywac bo mam krotkie wlosy 2 tyg temy bylem u fryzjera i teraz zaczynam zapuszczac aha i tak apropo zapuszczania to nalezy sie jakos specjalnie wczesniej obciac czy cos? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ojejku..jedwab w opakowaniach 200ml'trowych
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Kallosa mlecznego - Crema al latte też polecam !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:48.