|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
GC we Wrocławiu :(
Miałam przyjemność być wczoraj we Wrocławiu. Zobaczyłam Galerię Centrum i oczywiście napaliłam sie, by wejść do środka i pooglądac cudeńka, których u mnie w mieście poprostu nie ma-kosmetyki markowe oczywiście. Weszłam, odrazu poprzewracało mi się w oczkach , zobaczyłam napisy Lancome itd i nie wiedziałam, od którego stoiska zacząć
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Re: GC we Wrocławiu :(
Mam dziś nastrój takiś jakiś przez ten deszcz co u mnie pada i powiem złośliwie
testerki puste, bo według moich obserwacji te Panie tym się codziennie w pracy malują Kiedyś byłam a Sephorze i Pani bardzo miła i życzliwa zresztą była umalowana zielonym cieniem, zresztą ja bystra jestem i zauważyłam, że wszystkie Panie obsługujące (niezależnie od typu urody A co do GC w Lodzi nie bedę tam wchodziła, bo ostatnio ogładałam sobie bluzkę (bo przeceny jakieś zrobili), zdjęłam sobie z wieszaka i tak przy lustrze przyłożyłam do twarzy a w lustrze mój wzrok spotkał się z Panią z obsługi, która mnie podglądała wyglądając zza wieszaka Okropieństwo
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Ja też myślę ,że te babiszony się malują naszymi testerkami
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej!Ale się cieszę!!
A co do tych testerów,to tam przychodzi strasznie dużo osób,które się malują tymi testerami,chociaż nie mają zamiaru kupić |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Marta, przykro mi ja nie jestem z Wrocławia, tam byłam tylko "przelotem" w operetce (ale nie na operze, bo nie cierpię
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:45.

"