|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Różów, rozświetlaczy, bronzerów, perfum...
Poszukuję różów, rozświetlaczy i bronzerów z tzw. średniej i górnej półki, zwłaszcza:
* Terracotta Guerlain - Mozaikowy puder brązujący, odcień 01 dla blondynek * Meteoryty - wszystkie oprócz Mythic, najchętniej limitowanki, mogą być odsypki * Clinique Shimmering Tones (tzw. szachownica) - odcienie wszystkie ![]() * biała czekolada Bourjois * maczki Clinique (mogą też być małe, 2-gramowe opakowania) * Shimmery Diora * ...i inne rozświetlająco-zaróżowiająco-brązujące cuda ![]() ![]() Róże, rozświetlacze i bronzery są priorytetowe, ale chętnie przygarnę także perfumy: - tzw. niszowce, zwłaszcza: New Haarlem, Musc Ravageur, Cuir Ottoman, Escentric 01 i dużo innych (tu akurat łatwo mnie skusić ![]() - z perfum Sephorowo-Douglasowych ![]() Dopuszczam także możliwość skuszenia mnie jakimiś cieniami, pudrami (odcienie najjaśniejsze) czy błyszczykami, ale wyłącznie z "górnej" półki. ![]() Na wymianę mam to, co w tym wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...60#post8426860 Pozdrawiam i zapraszam! ![]()
Jak ptak patrzę w dół na góry Patrzę w dół na góry Edytowane przez BeYourself Czas edycji: 2008-08-04 o 22:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Różów, rozświetlaczy, bronzerów, perfum...
Może firmowa próbka z atomizerkiem Norma Kamali Incense?2 ml bez testowej kropli.Podobno to najładniejsze kadzidło,perełka bardzo trudna do zdobycia i z bardzo wysokiej półki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
poza wątkiem mam meteoryty mythic
a najbardziej interesuje mnie euphoria ck
![]() |
#5 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie podałaś odnośnika do wątku wymiankowego. Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ok,to czekam.A interesuje mnie oczywiście L'Artisan Bois Farine.Próbka maluśka ale kupiłam ją za 30 zł
![]() Wstawiam fotkę. Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-08-11 o 03:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Jednak za taką pojemność wolę coś konkretniejszego, próbki to za mało. W ogóle najbardziej interesuje mnie kolorówka.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
a skusiłabyś się na sypkie pryzmy odcień fresh rose?
mnie ciągnie nadal do tej euphorii ![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Jeśli masz coś na wymianę, to pisz o tym w moim wątku. Czytałaś regulamin tego forum?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:26.