![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Od dzis wszystko sie zmienia, KTOS SIE PRZYLACZY? zapraszam :P
Hej Wszystkim
![]() Postanowilam zalozyc swoj wlasny watek na ktorym bede wypisywala swoj jadlospis i starala sie zagladac tu codziennie. ![]() Ja co prawda schudlam juz i uzyskalam swoja dobra wage a od dzis staram sie dorzucic kcal i przejsc na stabilizacje wagi,ale to wszystko nie jest takie proste gdyz strasznie boje sie przytycia i tu jest problem- przechodzilam na stabilizacje juz pare razy i nici, zawsze sie poddawalam gdyz wystepowal wielki lek przed przytyciem- oczywiscie ten problem do konca jeszcze nie zniknal ale staram sie go zatopic w najglebszym oceanie ![]() Ktos sie przylaczy?? Z przyjemnoscia nawiaze nowe znajomosci ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Od dzis wszystko sie zmienia, KTOS SIE PRZYLACZY? zapraszam :P
czesc ja sie bardzo chetnie do Ciebie przylacze. Od ilu kcali teraz startujesz? Ja od 1000 =\ niestety okres napadow i glodowek byl dosc niedawno...
![]() ![]() ile masz wzrostu ile wazylas i ile teraz wazysz? ja dodatkowo chce skonczyc z przeczyszczaczami jesc wiecej swiezych i nieprzetworzonych produktow i wyregulowac jelita... oczywiscie + prawidlowy bilans posikow ( w koncu by sie przydalo;/)
Edytowane przez Sherelle Czas edycji: 2008-10-30 o 20:26 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dołączę się!
Sprawa jest taka... Przez ostatnie dwa miesiące przytyłam ok 5.5kg ![]() Waga pokazuje 63.5 ;/;/ przy wzroście 168cm ... obrzeram się ciągle. już dziś nic nie zjem ale od jutra zaczynam normalnie się odrzywiać . Drugą moją motywacją jest to że trochę nieestetycznie wyglądam przy moim TŻcie. On waży 60 kg przy 175 ;/ wiec przy nim to ja wyglądam jakbym się toczyła ;/ no i niezbyt jestem zadowolona że on mnie czasem łapie za moje sadełko ... wrrr.... ale to tylko moja wina że się tak spasłam ;/ jutro się zmierzę rano.. i zwarzę na czczo ![]() będzie dobrze... a cel? hm... narazie wrócić do poprzedniej wagi a później się zobaczy ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
uda sie ;] ja mam nadzieje ze wyjdziemy na prosta;]
dzisiaj zaliczylam 2 porzadne napady ;/ normalnie az mi niedobrze ;/ jutro jakos sie bede oczyszczala.. warzywa planuje... przynajmniej zdrowo ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ciesze sie ze ktos sie do mnie dolaczyl,Witam
![]() ![]() Sharelle- Dokladnie to nie wiem ile kcal spozywam ale cos ok.800 ;/ wiem,wiem malo ale powoli zaczynam to zmieniac ![]() ![]() ![]() sweet.girl- Piszac poprzednia waga ile kg masz na mysli ![]() ![]() Dziewczyny trzymam za Was kciuki i zycze powodzenia w odchudzaniu ![]() ![]() Ja lece juz spac,dobranoc zycze i do juterka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
sweet.girl -sorki,nie zauwazylam twojej stopki z celem jakim chcesz osiagnac
![]() buziaki x ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
ja zaczynalam od 80 (mam 164) a teraz jest ok 52-53 dawno sie wazylam ale jakos tak bedzie...
jutro moge stanac na wage ale po napadzie bedzie pewnie wiecej...
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
U mnie jest równo 63
![]() Cudownie ! Wręcz idealnie! ![]() Zaraz idę do szkoły i nawet nie mam pomysłu na śniadanie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Jestem z Wami !
Mam taki sam problem. Też chce utrzymać wagę ale boje się przytycia bo schudłam troche szybko :/ Na początku wprowadziłam to, że zaczęłam jeść pożądne śniadanie o czym wcześniej zapominałam. Oczywiście inne posiłki też jem ![]()
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczynki
![]() ![]() ![]() Sherelle- Jesli nie byloby to klopotem to opowiedzialabys cos o tych swoich napadach ![]() sweet.girl- woda i sok na sniadanie?? hmm mysle ze to nie jest najlepszy pomysl, nie zapomnij ze sniadanie jest najwazniejszym posilkiem dnia ![]() Agg7-ja podobnie jak ty zaczelam zwiekszac sniadanie ![]() [Mam nadzieje ze nie przeszkadza Wam to ze odnaszam sie do Was tak z osobna ale tak mi jakos latwiej ![]() Ja obiecalam sobie ze bede wazyc sie raz na tydzien, niestety nie moglam sie powstrzymac dzis ![]() No a dzis Halloween ![]() ![]() ![]() Buziaki ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Witam,to i ja dołączę do Was
![]() waga obecnie 54,2 wzrost 164 i tu dziwna sprawa,kiedyś przy takiej wadze byłam szczuplejsza niż teraz,więc jeszcze musze popracowac nad sobą mi jest najgorzej wieczorem utrzymać diętę w ciągu dnia jest ok ale dziewczyny śniadanie to podstawa ![]() moje dzisiejsze śniadanie-talerz mleka,płatki pszenne z suszonym jabłkiem i rodzynkami(tak z 5 łyżek),łyżeczka otrębó granulowanych II śniadanie-tost pszenny z twarogiem chudym i miodem ile tu mogło wyjść kcal? Edytowane przez Emi1234 Czas edycji: 2008-10-31 o 11:07 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() szybciej niz myslisz Cytat:
Cytat:
Kochana, mam bulimie od kilku dobrych lat, niestety ani srodkow ani zadnej innej mozliwosci pomocy od innych. Jestem skazana tylko na siebie i swoje sily ktorych juz i tak mi brakuje. Oczywiscie chodzi mi o napady głodu. Straszna rzecz... Jeszcze jak mam swiadomosc ze zachwile to zwroce to laduje w sobie co popadnie... Rozciagnelam sobie zoladek, brzuch czesto mnie boli. Fakt schudlam prawie 30 kg no ale mam wzdecia, rozleniwione jelita (cos mi to jeszcze pod IBS podchodzi), jestem non stop glodna... Musze zalewac sie woda i herbatami byle nie jesc... A jak juz jem np obiad, ktorym sie najem bo mial duza objetosc, to zaraz mam glupie mysli ze przytyje i ze musze w siebie wladowac kolejne porcje jedzenia zeby pozniej wszystko zwrocic, no i po takiej akcji obowiazkowo senes... ![]() Teraz chce zaczac nareszcie wszystko od nowa, mam Was, mam nadzieje ze z Wami mi sie uda. Mozliwe ze bede miala zapewniona pomoc ze strony mojej uczelni- psycholog za darmo- jak dla mnie zbawienie. Dzisiaj moze jeszcze nie jest do konca zdrowo ale od jutra, od nowego miesiaca wprowadzam nowy plan i mam nadzieje ze sie uda troche skurczyc zoladek, nie miec napadow, spokojnie wyjsc z diety i nie miec jojo, no i oczywiscie zapomniec o dietach... Chcialabym wyjsc kiedys normalnie z przyjaciolmi i bezkarnie wsunac 2-3 kawalki pizzy, popic sokiem i smiac sie z tego ze jestem najedzona nie myslac zeby wymiotowac... Ach, az mi troche ulzylo ![]() Ja dzisiaj juz po 2 sniadankach ![]() na pierwsze wszamalam owsianke z gruszka, kakao, kokosem i slodzikiem na drugie kasze manna na mleku (2%-rozcienczone woda) z rodzynkami Przez ten tydzien postaram sie jesc 1100 kcal i co tydzien bede dodawala po 100 ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Emi1234- Witaj Kochana, Witaj
![]() ![]() ![]() ![]() Sherelle- Kiedy przeczytalam twoj post na mojej twarzy pojawil sie usmiech ![]() ![]() Ja dzis na sniadanko zjadlam 2 kromki chleba, jedna z serkiem wiejskim i pomidorem a druga z tunczykiem ![]() A zaraz zjem sobie jeszcze jabluszko ![]() A co wy dzis macie na obiadek Kochane? ![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
dzieki Kochana
![]() u mnie dzisiaj na obiad pizza na spodzie jajecznym ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
mm brzmi smacznie
![]() Ahh, co za dzien ![]() Nic mi sie nie chce,zamiast szykowac halloweenowa impreze to ja sobie leze i odpoczywam ![]()
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
ja zjadłam takiego kotleta z szynką i serem smażonego bez tłuszczu z chudego mięska
muszę wymyślić coś na podwieczorek ale nie mam pomysłu kompletnie,jogurt z płatkami dziś już był także nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Hmm ja tez nie mam pomyslu na podwieczorek ![]() Nie wiem czemu,caly dzien bylo dobrze ale teraz jakos stracilam humor ![]() ![]() ![]() No a Wy dziewuszki co porabiacie?? Ja siedze,popijam pyszna herbatke karmelowa i tak sobie mysle w co tu by sie dzis ubrac ![]() ![]() Zajze jeszcze przed dzamprezka ![]() A tak w ogole to; HAPPY HALLOWEEN zycze ![]() ![]() ![]() ![]()
You are the music in meee <3 ![]() Edytowane przez blackdreams Czas edycji: 2008-10-31 o 16:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Ja na obiad dzisiaj miałam poerogi z kapustą i grzybami z paczki oczywiście.
Wiem że kaloryczne ale zjadłam 5 bo byłam głodna. ![]()
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
ja czekam na mojego na gg,poza tym szukam dobrego ginekologa i nie wiem gdzie szukać
![]() blackdreams udanej imprezki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Hej hej ![]() Emi1234- dziekujee ![]() Agg77- eee tam 5 to nie jest jeszcze az tak kalorycznie ![]() ![]() Szczerze mowiac to nie mam dzis w ogole apetytu i gdybym mogla to bym w ogole mogla nie jesc.. ale wiem ze musze
![]() Moj humor jest w bardzo zlym stanie ![]() ![]() ![]() Ide posiedziec troche z goscmi ale za jakis czas zajze, mam nadzieje ze ktos zagladnie ![]() ![]() Sciskam ![]()
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Ja Hallowen mam juz za sobą... Byłam na filmie BLIZNA 3D. Kicha...
![]() To nie horror tylko rzeźnia i nic więcej. Po 20min filmu ciemno mi się przed oczami zrobiło i musiałam wyjść z sali bo było mi nie dobrze - z powodu scen które bardziej straszne i ochydne być nie mogły ;( Zjadłam dziś tylko warzywa na patelnie i nachos z salsą... wiem wiem źle... Ale przynajmniej mi się żąłądeczek trochę zaciśnie.. Ojejku... Idę spać. Muszę odespać cały tydzień ![]() ![]() JAK JA KOCHAM JAK MI TAK WSZYSTKO CUDOWNIE IDZIE POD GÓRKĘ! ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
zwalilam... napad mialam...
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Ahh,widze ze nie tylko u mnie kiepsko
![]() sweet.girl- brrr,ja rowniez nie znosze takich horrorow ![]() ![]() ![]() Sherelle- O nie Kochana! tak to postepowac nie bedziemy!!! przeciez obiecalas cos sobie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na kolanko... Mam niestabilną rzepkę :/ Ale cóż jak trzeba to trzeba... Lekarze powiedzieli że moje olanko ciąży by nie wytrzymało napewno ![]() Ja dziś dzionek zaczełam od 2 kanapeczek z masłem czosnkowym... ale bedzie mi śmierdzialo z buzi ![]() ![]() ![]() Dziewuchy... Wy macie mi się tu ostro trzmać a nie odpuszczać! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Ja na sniadanko zjadlam 2 wasy, jedna z tunczykiem a druga z serkiem wiejskim
![]() Nie wiem dlaczego ale strasznie mnie dzis plecy bola ![]() ![]() Udanego weekendu ! ![]()
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wiem skad te napady... dostalam okres ![]() Moze to dziwne ze sie ciesze ale nie mialam go jakies 3 miechy i ostatnio byl i teraz idzie zgodnie z cyklem. Wazylam sie i dzisiaj bylo 53,5 kg... No ale nie wiem jak to bez wczorajszego napadu i @ Za tydzien sie wszystko okaze hehehe ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
a ja dziś skusiłam się na babkę
![]() a na obiad mam rosół,też nieciekawie kalorycznie no ale trudno ![]() poza tym wróciłam już z cmentarza,ale bym chciała wieczorem pójść jeszcze z moim |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj pochłaniam pełno kalorycznych potraw i słodkiego, Ale nie mam wyrzutów. W końcu nie można sobie wszystkiego odmawiać ![]()
![]() |
![]() |
#29 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Narobilas mi smaka na babke ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja dzis na sniadanko zjadlam kromke chleba pelnoziarnistego z pomidorem i odrobina serka wiejskiego + kromke wasy z tunczykiem. ![]() Na obiadek przygotuje makaron ze szpinakiem i tunczykiem ![]() a Wy dziewczynki co macie dzis dobrego do jedzonka ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
ja miałam w nocy problemy z jelitami chyba,mega skręt jelit,że myślałam że wykorkuję a potem biegunka lekka
na śniadanie zjadłam tylko kromkę pełnoziarnistego ze słonecznikiem z masłem,bałam się że znowu jelita zaprotestują,ale jest póki co ok a co będzie później to jeszcze nie wiem ![]() chyba zaraz zrobię sobie cappuccino w ramach drugiego śniadania,w sumie smakuje jak kakao z lidla,polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.