|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
shopping w Rzymie
Cześć dziewczyny.
Na początku stycznia wybieram się do Rzymu i przy okazji chętnie kupiłabym kilka ciuszków. Gdzie najlepiej się udać, by ceny były zadowalające? Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: shopping w Rzymie
Cytat:
Nie jestem z Rzymu ale podpowiem ze wyprzedaze zimowe w Rzymie trwaja od 5 stycznia 2015 do 15 lutego. Wtedy we wszystkich sklepach kupisz taniej. Trzeba sie tylko nastawic na to ze pierwszego dnia w sklepach bedzie tlum rozgoraczkowanych kobiet, kolejki do przymierzalni i kas a do tego porozrzucane ubrania. ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Oczywiście Galleria Porta di Roma. Z dzielnic polecam Zatybrze (Trastevere), można spokojnie zrobić zakupy (albo i nie) a później kupić sobie lody lub świeże owoce w kubeczku, siąść na ławkach przy którymś moście i podziwiać Tybr okalający Wieczne Miasto. Ten widok jest dużo lepszy niż jakiekolwiek zakupy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Jeszcze dam Ci radę Autorko, że na zakupy do Rzymu najlepiej wybrać się z kimś kto mieszka tam na stałe i dobrze zna miasto, poprowadzi Cię swoimi ścieżkami. Jeżeli nie masz takiej osoby zapytaj pilota wycieczki, te osoby zwykle są dobrze zorientowane we wszelkich atrakcjach turystycznych.
Akurat robię zadania na jutro i znalazłam dokładne zdjęcie widoku znad Tybru o którym pisałam...ehh, czemu Rzym jest aż tak piękny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.