|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
nowy watek Rocki po dlugiej przerwie - rozne polki i mazidla
Wymienie:
Mazidla itp.: - hydrolat szalwiowy - odlewka na sprobowanie - amla - indygo - wosk pszczeli, wosk candelilla, itd. Kosmetyki pielegnacyjne: - puder pomaranczowy Helfy prawie caly - maseczka Neem Tone Helfy nowa - indyjskie mydlo do mycia wlosow z amla, henna i eclipta - 2 mydla recznie robione BIO z papaja - dzialaja jak delikatny peeling enzymatyczny - Eucerin tonik do twarzy, do skory wrazliwej - Eucerin zel do twarzy z kwasem salicylowym - filtr Galenic 40 (genialny, niedostepny w Polsce) - zostala z polowa (wpiszcie na biochemii Galenic filtr, bo zalozylam specjalnie dla niego watek); niebielacy, niezapychajacy, z Tinosorbami, bez alkoholu - filtr Garnier dla dzieci 50+ z atomizerem, w metalowej puszce - uzyty 3 razy - filtr LRP Fluide Extreme 50+ - krem OTC Iberica Hidratoil Oilfree Hidratante - kupiony w Hiszpanii za 23 euro, zostala niecala polowa; przeznaczony specjalnie dla skor, ktore zapycha wszystko, nie ma w skladzie zadnych skladnikow tluszczowych, nawet gliceryny - DAX Cosmetics maseczka do cery mieszanej z glinka termalna i oligoelementami, uzyta kilka razy - Neutrogena krem do stop bardzo suchych 50ml, nowy Kolorowka: - Estee Lauder Beautiful Bride Yellow (na zaczerwienienia) - czesc prasowana uzyta gora 2 razy, czesc sypka troche wiecej, zostalo z 2/3 - Estee Lauder Lucidity 06 odsypka - podklad Rimmel Stay Matte - nowy, kolor 001 Ivory - Deborah potrojny cien (braz, ciemniejzy roz i takie jakby zloto) - uzyty kilka razy - sztuczne rzesy w kepkach, dlugie - nowe (z wymiany, strasznie sie na nie napalilam i w koncu stwierdzilam, ze nie mam gdzie nosic) + klej do nich (uzywany, bo tez z wymiany) - puder rozswietlajacy do ciala i twarzy Rimmel - uzywany, ale zostalo jeszcze sporo; daje piekny, srebrzysty, liliowy poblask (cos dla posiadaczek zimnych typow urody, nie przepadajacych za wszechobecnym zlotem w produktach rozswietlajacych) - kulki rozswietlajace i delikatnie brazujace Body Shop - uzywane, ale zostala jeszcze z polowa Perfumy: - Mitsuoko Guerlain - miniaturka 5ml - Maroussia - miniaturka 7ml Poszukuję: - Bioderma Photoderm Mat 40 - mineraly: jakis puder transparentny, jasny bronzer oraz bardzo bardzo delikatny roz + pedzle do nich - Organza Indecence + zapachy podobne (mocne, troche orientalne, slodkawe) - chetnie miniaturki, odlewki, bo lubie testowac nowe dla mnie perfumy - mazidla * nanosrebro * propolis - szara kredka do oczu Dziewczyny, nie wymieniam sie na ubrania (jesli juz, to ewentualnie bizuteria - duze, dlugie korale albo wiszace kolczyki). Najbardziej interesuja mnie wymienione powyzej rzeczy - inne maja naprawde mikroskopijna szanse mnie zaciekawic. Edytowane przez rocki Czas edycji: 2008-07-27 o 01:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: nowy watek Rocki po dlugiej przerwie - rozne polki i mazidla
kulki rozswietlajace i delikatnie bronzujace Body Shop - uzywane, ale zostala jeszcze z polowa
cos u mnie?
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Becca, nie dziala link do Twojego watku.
Aneta, masz takie mnostwo rzeczy w watku, ze musze sie dokladnie wczytac - odpisze Ci pozniej ![]() Mirelkaaa i cashmeree - nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Teraz działa
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Sorki, że nie odpisywałam, przez dwa tygodnie nie miałam komputera. Chyba widziałam w wątku wymian mazidłowych, że wymieniasz się z kimś na produkty, o które pytałaś. Czyli pytanie do mnie nieaktualne, tak? Odp. u mnie.
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Estee Lauder Beautiful Bride Yellow (na zaczerwienienia) - czesc prasowana uzyta gora 2 razy, czesc sypka troche wiecej, zostalo z 2/3
znalazlabys cos za to?? Moze perfumy Versace Red Jeans?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
rocki - jesli chodzi o filtry to najbardziej szukam teraz Avene 50 +Tined cream (z kolorkiem)
![]()
![]() |
#12 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez rocki Czas edycji: 2012-10-23 o 11:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Z tych mazideł to tak:
Kwasu hialuronowego mam mniej więcej 50 ml - mogłabym oddać prawie wszystko, tylko żeby mi troszkę zostało (np. 5-10ml) Oleje natomiast to resztki, którym pod koniec tego miesiąca kończą się drukowane daty ważności. Z orzecha włoskiego jest ok. 15ml, a maceratu z kasztanowca ok. 25ml. Przechowywane w lodówce. Podobałoby mi się u Ciebie parę rzeczy, ale najpierw napisz co Ty na to.
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Estee Lauder Lucidity 06 odsypka
+ kulki TBS |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.