|
Notka |
|
Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Blizny na ramieniu
Mam nadzieje, ze w odpowiednim miejscu zamieszczam ten watek
![]() 1) Otoz. Kiedy to bylam mala, mialam manie wyciskania krost. ... Bylam od tego mega uzalezniona. Nawet najmniejsza, dopiero pojawiajaca sie krostka byla przeze mnie duszona. Wyciskalam je chyba z kazdej czesci ciala heh ... A ulubionym miejscem byly ramiona .... ;/ Moje ramiona sa w malych bliznach. Moje pytanie jest takie. Czy sa dobre, sprawdzone kremy, masci, ktore bylyby wstanie usunac te blizny? Nie sa one duze wielkosci krostki ... ale jest ich sporo i do tego sa widoczne ;/ I od razu zapodam problem tez zwiazany z krostkami, zeby to nie zakladac drugiego watku ![]() 2) Zawsze na jesien - zime, moje nogi sa pokryte krostkami. Sa to krostki wypelnione tylko woda. Ale jest ich sporo .. Chcialabym miec gladkie, ladne nogi ale przez te krostki sa "chropowate". Mysle, ze powodem sa dzinsy, ogolnie spodnie ... Czy jest na to jakas rada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Blizny na ramieniu
Na ślady po bliznach polecam Ci krem sudocrem, maść cepan i maść z cynku. Mi pomogło...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A sprobuje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cepan w aptece koło 16 zł, sama go mam na blizne poleciła mi go kosmetyczka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Co do blizn, mam wypróbowany krem. WIELGACHNE blizny na plecach- złagodniały od żelu z wyciągu z cebuli
![]() "Żel slilikonowy na blizny"- ok. 12-19 zł. Moim zdaniem powinno pomóc. Dostępne w aptekach bez recepty. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.