|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
new fryzura. pomocy?
Cześć dziewczynki! Przede mną ostatni miesiąc wakacji i chciałabym przeprowadzić zmiany w moim wyglądzie. Postanowiłam trochę popracować nad sylwetką- ułożyłam sobie harmonogram ćwiczeń. Została mi tylko jedna rzecz do zaplanowania- ZMIANA FRYZURY. Mam do was serdeczną prośbę, czy mogłybyście doradzić jak mam sie teraz ściąć. Mam średniej długości włosy, ze skłonnością do falowania. Proszę pomóżcie
![]() Edytowane przez Madzialenka205 Czas edycji: 2008-09-09 o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: new fryzura. pomocy?
ja bym zrobiła ''pazia'' czyli inaczej boba
![]() ![]() jaki masz kolor włosów? jakieś refleksy badz zmiana koloru by wcodziła w gre? mało widać na zdjęciu Twoje włosy..szkoda myślę,że wtedy porady były by bardziej trafne.. p.s śliczne oczka masz ![]() STUDENTCE gratuluje zdanej maturki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Może inny kolor włosów... (a jaki jest Twój obecny?) i oczywiście ścięcie na krótko... może być właśnie wcześniej wspomniany "bob".
Jak zmieniać to już na maxa ![]() Powodzenia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Moze takie cos i zmienic troszke kolorek wloskow
6 jpg.GIF 9518259.GIF dbe.GIF |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
no to ja troche nie na temat;p jakiego uzywasz tuszu bo masz przecudne rzesy
![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dziękuje bardzo za odpowiedzi. Jej bardzo mi miło, że tak szybko odpisałyście
![]() loluska tuszu używam baardzo rzadko. Właściwie to w ogóle. A na zdjeciu rzęsy photoshopowe ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Wklejam zdjęcie moich kłaków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
ladne wloski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
aa dziękować
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
dziewczynki..up.up. może jeszcze jakieś propozycje??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Moze wycieniowac po calej dlugosci? tylko wloski wtedy trzeba bedzie prostowac :P jak ci sie pusza chyba ze bedziesz krecic,u mnie wax narazie niezrobil wielkiej furory
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Kiedyś cieniowałam, tyle, że włosy się puszyły falowały i nie było widać efektu. Raczej nie będę prostować, bo włosy mi wypadają, a boję się, że takie zabiegi jeszcze nasilą utratę włosów. Wiesz, u mnie też na początku efektów nie było widać. Ale po ostatnich zastosowaniach włosy nie puszą się tak są bardziej gładkie i lśniące. A długo wax stosujesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
no zagraniczny caly zrzylam ale to bylo jakies pol roku temu a teraz rainforest stosuje i jest dosc dobry ale niewiem co mam sadzic moze powinnam caly zurzyc wtedy sie przekonam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
O to masz duże doświadczenie z waxem. Ja stosuje henna treatment wax. Widać różnicę. Może musisz poczekać na efekty. Ja dopiero zobaczyłam po 3 tygodniach.
Dzięki cola16 za pomoc. Myślę, że zrobię łódeczkę tak jak mówisz. I na wyjątkową okazję wyprostuje. Wtedy będzie to dosyć ładnie wyglądać ![]() Dziewczynki bardzo proszę podajcie jeszcze jakieś propozycje fryzur i jakiegoś uczesania na wesele. Bardzo was prosze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
nmzc :P ten zagraniczny podzialam tylko na poczatku ale za to wloski szybciej rosly ten rainforest jest dosc dobry moj stan wloskow juz sie chyba poprawil tak mi sie wydaje :P fajne uczesania sa na ikf.com.pl chyba juz pisalam :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
To chyba będę musiała spróbować tego zagranicznego, bo nie mogę patrzeć na te moje kłaki. Kiedyś były takie gęste, a teraz szkoda mówić.
Strasznie mi się podobają damskie irokezy, ale raczej nie byłoby mi w takiej fryzurze dobrze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.