|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
się poświęcam :D
w ramach poświęcania się dla dobra ogółu i obiektywnych ocen w KW zakupiłam 5 preparatów Tanity do depilacji i 2 PO i właśnie testuję WSZYSTKIE.
![]() Jeden na twarzy, 2 na rękach i 2 na nogach. ![]() Chcę porównać, po którym najpóźniej odrosną włoski. Oceny oczywiście zamieszczę w KW, ale chyba dopiero po skońćzeniu całych opakowań. Ale śmiesznie. ![]() Jedna ręka zrobiona woskiem na pewno później "odrośnie" niż ta potraktowana kremem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: się poświęcam :D
ale postawiłaś sobie pieczątki gdzie który specyfik
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ooo, a jakie masz? Bo ja miałam jeden, co jest w KW. a dwa czekają w szafce, ale kremy same...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
A takie:
Tanita Sensitive | Delikatny owocowy żel po depilacji , op. / 8 szt. Tanita Effective | Krem do depilacji nawilżający 3 minuty , 100 ml Tanita Effective | Lekko brązujący balsam do ciała opóźniający odrost włosów po depilacji , 150 ml Tanita Effective | Krem do depilacji spowalniający odrost włosów 100% Tanita Effective | Krem do depilacji miejsc wrażliwych , 100 ml Tanita Effective | Miodowy wosk do depilacji ciała w plastrach , op. / 10 szt. Tanita Effective | Chlorofilowy wosk do depilacji twarzy , op. / 14 szt. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Myślę, że nie zapomnę, gdzie mnie bolało a gdzie nie, ale na wszelki wypadek zapisałam sobie na karteczce.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Mam lub miałam pozycję 2, 4 i 5.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gość
|
Dla mnie kremy do depilacji są fatalne w skutkach
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:16.