|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
reklamacje w lee
Hej
Mam tkaie pytanie.. W lutym kupiłam spodnie w Lee, niestety popekaly mi na zagieciach pod kolanami. Mam paragon i chce zaniesc do reklamacje bo jeszcze nawet pol roku nie minelo, a zaplaciałam za nie 270zl, wiec nie malo. W sumie nie robi mi roznicy czy oddadza mi kase cyz wymienia na inny egzepmlarz, bo cyz tak czy siak ten model uwielbiam (juz jedne z ostatnich rurek w Lee ![]() i juz w ogole niegdzie rurek nie ma...). wiec jest jakas szansa ze cos z tym zrobia, a nie zwala na moje zle uzytkowanie? Miala moze ktoras z Was podobna sytuacje? Wiem np. ze w Bg Starze nawet jak po tygodniu przyniesc im spodnie, ktore pekly to powiedza ze to Teoja wina... Mam tlyko nadzieje, ze w Lee jetst nieco inaczej...
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: reklamacje w lee
hmmm... szczerze mówiąc to nie mam pojęcia, ale warto spróbować, przecierz nic nie stracisz jak się przejdziesz i spytasz
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
jw. ja nigdy nic w lee nie reklamowalam, takze nie doradze. swoja droga, zeby dzinsy za 270zl popekaly... nie do wiary. co sie z lee dzieje
sprobuj. moze sie uda odmienic albo kase odzyskac
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
No wlasnie, to nie byly zadne z promocji itd. Jestem szczupla, ale zawsze biore troszke za ciasne jeansy bo lubie mocno dopasowane, ale to chyba nie od tego...
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
watpie czy wymienią... zdaje mi się że powiedzą ze to z twojej winy.... jeszcze po tak długim czasie
ale spróbowac zawsze warto ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:49.

Mam tkaie pytanie.. W lutym kupiłam spodnie w Lee, niestety popekaly mi na zagieciach pod kolanami. Mam paragon i chce zaniesc do reklamacje bo jeszcze nawet pol roku nie minelo, a zaplaciałam za nie 270zl, wiec nie malo. W sumie nie robi mi roznicy czy oddadza mi kase cyz wymienia na inny egzepmlarz, bo cyz tak czy siak ten model uwielbiam (juz jedne z ostatnich rurek w Lee 

sprobuj. moze sie uda odmienic albo kase odzyskac