![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Jak Go Zmienic??
Jestem w związku od 3 i poł roku
![]() i non stop musze kombinować zeby moj facet był taki jak ja chce... jestem osobą uparta wiec jak juz sobie coś postanowie to tak musi być ![]() i tutaj wam zadaje pytanko ![]() co robicie i w jaki sposob by wasi faceci chodzili jak w zegarku ![]() he he dobrze wiecie o co mi chodzi wiec czekam na wasze pomysły i oczywiscie przykłady ![]() bo co to za pomysł ktory nie był sprawdzony ![]() cieplutko pozdrawiam wszystkie z was ![]() Edit: SPROSTOWANIE: nie mam zamiaru robic z niego "przynies wynies pozamiataj" tylko chce go lekko ponaginac zeby czasami było na moje,a nie ciagle tak jak on chce:/ Edytowane przez RUDA.KOTKA Czas edycji: 2006-05-28 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak Go Zmienic??
Oj,ja mojego TŻ nie ustawiam tak jak mi się chce
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ja nie chcialam nigdy zmieniac mojego faceta i nie chce tego robic
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalnie współczuje Twojemu facetowi,czy też podporządkowujesz mu sie całkowice? Można próbować zmienić w człowieku pewne cechy ale nie starać sie go zmienić zupełnie,ja czułabym sie w takim związku jak w niewoli. Troche egoistyczne masz podejście do swojego mężczyzny -"bo Ty tak chcesz i koniec".
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Piszesz: bo jestem uparta ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"non stop musze kombinować zeby moj facet był taki jak ja chce..." .
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ale co robisz zeby osiagnac swoj cel ![]() na przykład gdy chcesz cos od niego,a on uparcie nie wyraza zainteresowania albo nie robi czegos bo mu sie nie chce:/ ?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Nic na siłę. Życie to sztuka kompromisów, a te wymagają zaangażowania obu stron. Nie wyobrażam sobie narzucania TŻ mojej woli, "bo ja tak chce i już". Co najwyżej mogę tupnąć nóżką, ale na niewiele się to zda
![]()
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Hmm...
Cytat:
Poza tym zmiany wymuszone, bo o takich właśnie RUDA.KOTA napisałas, są krótkotrwałe. Chłopak być może zmieni się ale powierzchownie, żeby sprawić ci przyjemność. W środku pozostanie taki sam. A nawet jeśli wskutek upływu czasu przyzwyczai się do zachowania takiego, jakiego oczekiwałaś, to czy to już nie będzie zupełnie inna osoba niż ta, z którą się związałaś? Przyznaję, w związku zawsze są sprawy w których obie strony zajmują odmienne stanowiska ![]() Jestem ciekawa, czy Ty spełniasz wszystkie wymagania swojego TŻ i do jakiego stopnia chodzisz jak w zegarku dla niego. Bo skoro wymagasz, to chyba także dajesz?
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
O,to zmienia postać rzeczy
![]() ![]()
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() czesto mu sie nie podoba,ale pod wpływem paru komplementow mieknie ![]() hihi... to ze chce zmienic jego niektore zachowanie nie oznacza ze go nie kocham ![]() poprostu draznia mnie jego niektore zachwania:/ takie jak na przykład nadchodzi wekend mam plan na wyjscie ale niestety on ma inny i oczywiscie jego jwest lepszy:/ i własnie w takich momentach probuje cos zdziałac...ale nie zawsze mi sei udaje postawic na swoim,wiec postanowiłam sprawdzic jak to postrzegaja inne osoby i jak sobie z takimi rzeczami radza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najlepiej jest przedstawić swoje argumenty, spokojnie i jasno, bez żadnej presji. Dać do zrozumienia, że Ci na czymś zależy i powiedzieć dlaczego. Nie chodzi przecież o to, żeby zmiękł dla Twojego "widzi mi się" tylko, zeby zrozumiał (a może sam doszedł do wniosku), ze to dla Ciebie ważne. Polecam więc rozmowę - szczerą i bez zbednych gierek. Rozmowa zmusi go równiez to tego, by przedstawił swoje argumenty ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Zauważyłam, że wizażanki są bardzo monotematyczne, ale jakże prawdziwe w tych wszystkich radach dotyczących związków
![]()
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ja jestem podpozadkowana mu w całosci ![]() ![]() nie ograniczam go i nie zakazuje jakis rzeczy poprostu czesto macie zachwania takie ze nie w sposob je zignorowac ![]() ![]() nie mam zamiaru go zmieniac całkowicie tylko zmienic w nim niektore rzeczy ![]() musze chyba zmienic tekst pierwszej wiadomosci bo zostało to chyba nie tak odebrane jak miało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
I przede wszystkim staraj się nie wywierać na nim presji-nic na siłę,bo odniesiesz odwrotny skutek
![]() ![]()
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() w innych sprawach i do innych ludzi potrafie bez zadnych problemow mowic co mi sie nei podoba i jak lepiej to zrobic ...ale do mojego Tygrysa trace głowe i nie moje nic zrobic ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() jutro poprawie bład i bedzie git ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
A może zamiast mu oświadczać-dzisiaj wychodzimy
![]() powiedz Misiaczku,co ty na to,żebyśmy dziś gdzieś wyszli ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ale nie na długo a juz zmeczyło mnie robienie tych słodkich oczek...bo to przestaje działac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Ruda Kotka facet to facet,ja zazwyczaj staram sie iśc na kompromisy np. dzis robimy to co chcesz ty a jutro realizujemy mój plan albo inaczej jeśli jego pomysł mi sie nie podoba to przedstawiam mu swój pogląd i rację i oboje dochodzimy do odpowiednich wniosków.Bywa że ustępuje mojemu TŻ własnie po to żeby zrobić mu przyjemnośc np. jadę z nim pooglądać samochody zamiast ciągnąc go po sklepach z ciuchami bo wiem że to doceni i następnym razem pójdziemy na zakupy
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
To twarda sztuka z twojego tygryska
![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Nigdy nie zmieniałam mojego TŻ i nie zamierzam. Chciałabyś żeby twój facet miał jakieś zastrzeżenia do twojej osoby i chciał cię zmieniać? Wątpię.
![]() ![]()
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
i zazwyczaj słusze "nieee z Twoimi znajomymi nie chce ( chociaz dogaduje sie z nimi ich lubi) a moze sama pojdziesz ja Cie zawioze i odbiore" no to wtedy ja mowie ze chce isc z nim no to on mowi ze idziemy tam i tam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko to kwestia odpowiedniego podejścia do sprawy ![]() Albo kompromis - np .W zeszłym tygodniu wg twojego pomyslu pojechaliśmy na pizze ,dzisiaj chcialabym sie zrewanzować i zaprosić cie na disco ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Spróbuj na spokojnie z nim o tym porozmawiać.Może robi tak nieświadomie.A może naprawdę nie odpowiada mu towarzystwo twoich znajomych a nie chcąc zrobić ci przykrośći mówi,że ich lubi
![]() ![]()
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Należy odwrócić kota ogonem tak, aby miał wrażenie że wyszło na jego, a w zupełności to Twoje było na wierzchu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak tak, to jest właśnie słuszna droga ![]() A tak w ogóle, to każdy przypadek jest inny i abstrakcyjnie ciężko radzić, co pomoże ![]() Albo zróbcie sobie zabawę - co piątek jedno z was spełnia życzenie drugiego ![]() Najgorsze są łzy i tupanie nogami ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.