|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
dostaje świrka !słodycze i koperek :)
witam
postanowiłam odstawic jedzenie słodyczy,tabliczka czekolady czy paczka ptasiego mleczka(koniecznie cytrynowe )to jest 20 minutowy sreial i nie ma nic. wolę zjejśc mniej obiadu żeby miec miejsce na małe co nie co ![]() no i odstawiłam słodycze zamiast tego wcinam owoce i dostaję świra,jestem nerwowa,złośliwa i ogólnie nie do zniesienia. czy można czymś zastąpić słodycze ,troche zapchać żołądek? chciałam też się przyznać ,żę od ok 2 tygodni codziennie zjadam pęczek koperku do wszystkiego (ziemniaki -to normalne,chleb,tosty )co jest w nim takiego ,że ie moge przestać ? mój mąż ma juz dosyc koperku (posypuje nim wszytsko jemu też),córka silnie się buntuje. ![]() żeby tak szło zastąpić słodycze koperkiem ? ![]() poradzcie cosik, pozdrawiam paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: dostaje świrka !słodycze i koperek :)
A może kandyzowane owoce? Są słodkie i zdrowe. Jeszcze słonecznik lub dynia. Fajne porady, ale samej jest mi ciężko odstawić słodycze. Też uwielbiam ptasie mleczko oraz Milkę jogurtową. W sklepach omijam półki ze słodyczami, ale to i tak nic nie daje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:03.