|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Męskie bluzy...
Dziewczyny, czy któraś z Was próbowała nosi lub próbowała nosić męskie bluzy? Chodzi mi jako własne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Męskie bluzy...
gdyby rozmiarowo byly dobre to pewnie bym nosila bo niektore sa ladniejsze od damskich :P podobnie jak buty sportowe ;(.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
nie, nie nosiłam nigdy i nie zamierzam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Ja próbowałam nosić tzn. od kolegów ale żeby własną to nie. W sumie jeśli nie byłaby dużo za duża tylko luźna mogłoby być, więcej jest tak jak mówi nea fajnych męskich bluz, o butach to już nie wspomnę...
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Nie probowalam, ogolnie meskie bluzy sa mega wielkie wiec wygladalabym jak w worku.
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Nosiłam bluzę Tżeta w momencie, gdy było chłodno, a ja nie miałam niczego przy sobie co mogłabym narzucić... A tak na codzień, nie zdarzało mnie się.
Kiedyś kupiłam w lumpku większą o jeden rozmiar bluzę Adidasa i zwyczajnie źle się w niej czułam. Ale gdyby była chłopięca i zbliżona do mojego wzrostu to czemu nie ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Tak - kiedy bylam w ciazy, ale to byly raczej nie bluzy tylko T-shirty, polowki, takie bardziej dopasowane bluzy z dl. rekawem no i tylko po domu...
![]() Bez ciazy nie i nie podoba mi sie to - kiedys byla taka moda, gdzies pod koniec podstawowki, ze jak dziewczyna chodzila z chlopakiem to porzyczala od niego bluze i w niej chodzila - chyba na znak zdobycia go, jako znak posiadania chlopaka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
nie.. ;p jeśli bym chciała taką rozciągniętą i dużą to przecież damskie też takie są
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Ja jako 12-13 latka lubiłam sportowe ciuchy i chodziłam w bluzie z kapturem z big stara, miałam też 2 takie typowo męskie proste.
Ale jak mówię to było we wczesnym nastolatkowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Zdarza mi sie... jak ie mam swojej, a jest mi zimno, wygladam wtedy jakbym przywdziała namiot.
Po co mi meskie jak i damskie sa za duze? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
pewno że noszę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.