|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Flextencils czy warto kupic ?? PORADZCIE PILNIE!
witam wsyztskich jako ze jestem tu nowa
![]() Mam do was Wizazanki takie pytanie... wyjezdzam za granice, po drodze beda zakupy w Duty Free ![]() ![]() napalilam sie na tusz z wyzszej polki, bo jakos nie moge na tych srednich znalesc nic dla siebie... ostatnio koszmar z Architectem...odechcialo mi sie szukac w ciemno! MOje wymagania: * wyyyyyydluzenie maksymalne * nie moze sklejac rzes * nie musi pogrubiac * NIE MOZE szybko zasychac w opakowaniu * powinien byc wydajny no w koncu nie po to wydaje spora kase zeby po miesicau tusz lezal w koszu... Zastanawiam sie nad Flextencilsem Lancome albo nad YSL sztuczne rzeski, ale wyczytalam ze ten drugi strasznie szybko zasycha... Co zrobic, poradzcie...kupic czy zostac przy 2000 calorii mimo iz mnie nie zadowala?? Licze na pilna odpowiedz bo niedlugo wyjezdzam ![]() Pozdrawiam i z gory dziekuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Flextencils czy warto kupic ?? PORADZCIE PILNIE!
Cześć Jujka!Jeśli masz okazję to kup sobie ten tusz bo będziesz potem zła ,że tego nie zrobiłaś a max factor możesz kupić zawsze.Na duty free tusz flextencils kosztuje niewiele ponad 90zł, także nawet tu nie jest tani.Miałam go parę miesęcy temu i jestem zadowolona.Spełnia chyba te wszystkie kryteria, które wymieniłaś ale moim zdaniem dość szybko wysycha.Często bywam na strefie bezcłowej(z racji pracy) i widzę,że są tam często promocje.Wczoraj np. kupiła dwa tusze clinique(pogrubiający i wydłużający)+mały płyn do zmywania i malutki kremik pod oczy(5ml)all about eyes za 95zł!!Lancome słynie z dobrych tuszy, także powinnaś być zadowolona ale poczytaj sobie jeszcze opinnie innych dziewczyn.Ja Ci radzę ,kup
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Re: Flextencils czy warto kupic ?? PORADZCIE PILNIE!
Dziekuje liz@
![]() ![]() ![]() ![]() MOze jeszcze ktos uzywal i przekona mnie ostatecznie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:05.