|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
grota solno-jodowa
czy byłyscie w takiej grocie? Ostatnio powstało ich dość duzo w wielu miastach. Ja chętnie bym sie do takiej udała. Jak się ubrać? Tam jest ciepło czy zimno?
o grocie:http://www.tapis.pl/grota_solna/grota_solna.htm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Mrs Mrau
|
Dot.: grota solno-jodowa
jak tam jest bosko!
![]() Niestety nie miałam przyjemności odwiedzić czegos takiego ![]() a szkoda ![]() Może kiedyś się uda |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
gdzies na stronie wyczytalam ze os. dorosła 18zl, dorosła z dzieckiem 24zł
i teperature juz znam ok 20st |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
zaszkodzic raczej nie zaszkodzic. ale na uzdrawiajace efekty tez bym raczej nie liczyła. Jedynie co to naszej psychice moze sie kondycja poprawic. U mnie jest juz ponad dwa lata ale jakos popularnoscia to to nie błyszczy
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja bylam w takiej grocie w Chorzowie.Bardzo fajnie,mozna sobie odpoczac,spokojnie oddychac,niektorzy nawet zasypiaja.Leciala cichutko rozna muzyka,np szum fal morskich,spiew ptakow,szum drzew..Do tego byla tez koloroterapia-migaly jakies swiatelka
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Ja byłam ale w Konstancinie.Jets bardzo fajnie
![]() Usiadłam sobie na leżaczku, przykryłam ciepłym kocykiem polarowym.Na buty dostałam specjalne ochraniacze.Seans trwał 45 minut.Leciała muzyczka - bardzo fajna, taki szum morza, mewy...Pomieszczenie nie było zbyt wielkie ale klimat był.Te lampy kwarcowe ( chyba tak to się nazywa ) świeciły różnymi kolorami, wśród soli na "podłodze" były muszle itp.Bardzo przyjemna forma relaksu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.