|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Włosy pocieniowane
Hej !! Mam pocieniowane włosy i chciałabym sobie zrobić taką fryzurke lecz nie wiem jak. Chodzi mi o to że nie wiem jak ułożyć włosy zeby kazde pasmo było w inna strone (tak jak na fotce) POMÓŻCIE !!!
PS Dołączam zdjęcie Carmen Electry gdyż nie mogłam znaleść takiej fryzury na "normalnych" ludziach choc wiem ze czesto są spotykane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy pocieniowane
hm...jak na moje oko to ona miala nawijane wlosy na bardzo grube walki..
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Włosy pocieniowane
Odbite od nasady, nakręcone na wałki w kierunkach takich jak na zdjęciu, rozczesane palcami, spryskaj lakierem.
lub odbij od nasady, uczesz na szczotkę podwijając końce do zewnątrz, spryskaj lakierem. Pamiętaj, że włosy modelek na zdjęciach są poddane stylizacji, są dopasowane do stroju i twarzy oraz okazji. Obrobione fotografie itd. Nie będziesz wyglądać identycznie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.