|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Prada INTENSE DELUXE
nieaktualne
Witam w nowym wątku! Mam do wymiany Prada INTENSE DELUXE .Pojemność 50 ml ubytek ok. 8 ml.Nie umiem tego ubytku określić dokładnie,jutro wkleję fotki. Jest pompka i pudełeczko. Zapach jest piękny,ale niestety nie mogę go używać.Nie szukam niczego konkretnego,chciałabym jednak wymienić go na zapach lub zapachy o podobnej wartości. Będę bardzo wybredna za co z góry Was przepraszam. ![]() Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2008-08-08 o 15:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prada INTENSE DELUXE
Gosiu, jakie zapachy lubisz, napisz co nieco aby było łatwiej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Moze AA ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
No i tu będzie problem...nic mnie ostatnio nie zachwyca ![]() ![]() ![]() Nie szukam zapachów typowo świeżych, baaardzo słodkich ani bardzo cięzkich.Lubię DV, Amarige Mariage,Poeme itp - ale ww obecnie nie szukam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
może Escada Collection?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
dodalam tez swoja
![]() mam tez na wymiane demeter : cherry blossom splash 15ml ,nieuzywany grapefruit tea splash 15 ml,zuzyte 1ml mango pineapple salsa spray ,30 ml,nieuzywane Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2008-08-08 o 09:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:19.