|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() taniec towarzyski
Witam
![]() Edytowane przez martyna05 Czas edycji: 2007-04-21 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: taniec towarzyski
Żartujesz chyba! Na pewno Ci to nie będzie przeszkadzało taniec towarzyski jest super a najlepsze tańce latynoamerykańskie jak kiedyś pięknie w jakimś wywiadzie powiedziała o nich Kasia Cichopek "orgazm w samym oddechu" :P. Serdecznie Ci to polecam a krzywe nogi nie są żadną przeszkodą przecież nie musisz od razu jechać na turniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Trenowalam tance towarzyskie prawie 3 lata... I powiem Ci, ze jedyna wadą jest... brak rytmu, wiec smialo sie zapisuj i tancz! Bo to wspaniale.
Życie to ciągłe ryzyko. Edytowane przez Nati02 Czas edycji: 2013-05-31 o 15:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() to NAPRAWDĘ POLECAM ;D (sama też chodzę na tańce towarzyskie i jestem zachwycona, że się zdecydowałam) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Myślę,że krzywe nogi nie są przeszkodą.Ważne jest wyczucie rytmu
![]() Ja osobiście mam świra na punkcie tańca,a szczególnie tańców latynoamerykańskich...uee hh...jest tylko jeden problem-mieszkam w BAAAAAAAARDZO małym miasteczku i u nas nie ma szkoły tańca ![]() Niestety,pozostaje mi tylko nauka samodzielna. Dla chcącego nic trudnego,no nie? ![]() Kupuję sobie płytę DVD z tańcami i będę się uczyć ![]() Mam w sobie tyle pasji do tańca,że szok!Masakryczna ilość ![]() Zazdroszczę wszystkim,którzy mogą zapisać się na kursy tańca itp... ![]() jeśli chcesz to naprawdę robić to nie ma na co czekać! pozdrawiam ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja trenuje taniec towarzytski już 3 rok, polecam bo to jest światna zabawa ale też ciężka praca, nie martw się o nogi ,ja ważę za dużo a tańczę. Tylko znajdź sobie partnera bo w klubie zawsze są braki niestety.
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Oooo tak! A jesli Ci spasuje Cpartner -tj bedzie czul rytm to nie zamieniaj go na przystojniejszego bo on moze nie czuc rytmu i beda fryty
![]()
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Ja tańczyłam prawie 6 lat i gorąco polecam każdy rodzaj tej aktywnosci!!! NOgi nie bedą tu miały większego znaczenia - w koncu nie bedziesz tanczyla zawodowo a jedynie dla przyjemnosci
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
tancze 5lat i powiem ci tyle TWOJE NOGI TO NIE PROBLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Hej!!!
Mam wrażenie,że się nie doceniasz. Nikt nie zwróci uwagi na Twoje kolana dopóki sama o nich nie powiesz. Ludzie nie zauważają wielu rzeczy. Każdy kompleks jest problemem dla osoby której się wydaje..... Nie przejmuj się krocz z podniesioną głową. Ja tańczę od 2 lat i przestałam się przejmowac wszystkim co kiedyś mogło sprawiac, że czułam się gorsza lub brzydsza. W tańcu będziesz piękna - uwierz mi. ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Nie no sorry ale co mają wspólnego Twoje nogi a taniec?? Przeciez i tak na poczatku nie bedziesz nigdzie startowac....a poza tym tancerki owszem maja ladne nogi ale nie wszystkie..ale to sa tancerki od malego a nie od paru lat hobbystycznie. Takze nie zalamuje sie i pedz na tance!!!POLECAM!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Każdy jest inny ja też nie mam ehhhmm..... idealnych nóg ale jakoś mi to nie przeszkadza i nikt na kursie nie zwarca uwagi na wygląg i wady innych. Zresztą np. strereotypem jest to że tancerka musi być chuda, a ja widziałam nieco grubsze tancerki, które o niebo lepiej tańczyły o tych co miały patyki zamiast nóg :P
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Hej ,
Czy prawdą jest , że krzywe nogi ( moje ukladaja sie w litere O ;// niestety) sa problemem /przeszkoda w wykonywaniu nie ktorych figur tanecznych ? mowie tu o tancu od klasy B lub C . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Szkoła Tańca RENN - Wrocław - Lubin UWAGA! ŚWIĄTECZNA PROMOCJA! Obiecaliśmy, więc się pojawiła! A więc... Uwaga! KARNET jedynie za 50% ceny!!! Zrób prezent komuś lub...sobie!!! W dniu 23.12.2009 od 16.00 do 21.00 - zapraszamy do nas: - NOWYCH KURSANTÓW, nie widniejących jeszcze w naszym spisie klientów, - wszystkich OBECNYCH KURSANTÓW chcących skorzystać z naszej promocji, - osoby chcące zrobić PREZENT osobie, która nie uczęszczała jeszcze na nasze zajęcia (*). UWAGA! 1. Promocja obejmuje tylko karnety miesięczne - 4 tygodniowe (grupy standard lub małe). 2. Wymagane jest OSOBISTE stawienie się w recepcji szkoły w celu zakupu karnetu. Nie ma możliwości dokonania zakupu przez osoby trzecie - wyjątkiem jest (*). 3. Promocja nie obejmuje przelewów. Obowiązuje jedynie opłata gotówką w recepcji szkoły we Wrocławiu lub Lubinie. 4. Promocja nie łączy się z innymi promocjami. 5. Ważność karnetu obejmuje 4 tygodnie (max. ważność karnetu 28.02.2010). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:05.