|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
co zrobić? :(
CZy ktoś może mi poradzić jak zmienić coś w sobie, najlepiej fryzurkę lub jak się malować? Załączam zdjęcie. Z góry bardzo dziękuję za rady.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: co zrobić? :(
wydaje mi się że masz zbyt poważną fryzurę. Ja bym radziła ci podkreślić kąciki oczu czarną kredką. Wydaje mi się że w rozpuszczonych i krótkich właosach byś lepiej wyglądała. Może byś pomyślała o przekuciu uszów i złożenia jakiś fajnych kolczyków ??
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Może gdyby trochę zakręcić włosy byłoby lepiej?? Próbowałaś już tak?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
1) mam przebite uczy i często chodzę z kolczykami. Teraz robiłam zdj do dyplomu i wolałam bez nich.
2) nie próbowałam krecić. Ale czy taka "szopka" nie powiększy mi jeszcze bardziej mojej twarzy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
moim zdaniem masz wysokie czolo i powinnas miec grzywke
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Tak, grzywka to po pierwsze. Po drugie proponuje ci nosic wlosy rozpuszczone, tak zeby "skrywaly" twoje policzki, czyli nie chowaj ich za uszy, widze cie w dlugosci do ramion. Pozatym podkresl mocniej oczy i wymodeluj twarz rozem badz pudrem brazujacym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
To jest Twoja fryzura na co dzień? Czy czasem chodzisz w rozpuszczonych włosach? Jaka jest długość Twoich włosów?
Jak większość dziewczyn widziałabym Cię w rozpuszczonych włosach. Zdecydowanie mocniej podkreśl oczy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
-po piersze nadalabym inny kształt brwia bardziej w łuk
- rozpuscz wlosy i zrob grzywkę -raczej na bok taka dłuzszą -masz bardzo ladne migdałowe oczy i ciekawa urode podrkeslaj nją umiejetnie makijazem np wymodeluj ksztalt twarzy rożem , oczy podkresl czarna kredka mocno wytuszuj rzesy - i pokaz sie nam jak zdecydujesz sie na metamorfozę
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
No dla mnie wygladasz tak troszke przepraszam z gory za okreslenie ,,nijako'' jak grzeczna dziewczynak studentka -prymuska.
Ja tez studjowalam i uczylam sie niezle ale wyglad dla kobiety powinien sie bardzo liczyc. Rozpusc wlosy po pierwsze bo tak to wyglasz na zdjeciu jak mala dziewczynka . I prawie zero makijazu??? Dlaczego?? Jak nie lubisz duzo to uzywaj tuszu i czarnej kredki zawsze spojrzenie jest wyrazniejsze. I jak poprzedniczki widze cie w grzywce, masz delikatne rysy twarzy wiec grzywka moze dodac ci tzw pazura !!!!! Widac ze mila i spokojna z ciebie dziewczyna ale szukajac pracy zwracaja uwage na wszystko wiec bierzemy sie za ciebie !!!!! A wlosy farbujesz czy naturalne???? Czekam na zdjecie w rozpuszczonych wlosach
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
zlośnica, ja od 8 lat (
![]() ![]() i dziś poszłam do fryzjera. ![]() ![]() ![]() efekt- włosy mniej więcej do ramion, przedziałek po lewej stronie,farba- naturalny brąz, do kompletu grzywka. ![]() Tylko ta grzywka nie chce mi się układać tak jak powinna, musze przez jakis czas spinka podpinać, bo moje włosy uciekają, bo sa przyzwyczajone do zaczesania w górę. ![]() zaraz pstryknę jakieś fotki i wkleję przed i po. ![]() nie wiem czemu, ale nie działa mi funkcja Edcji, dlatego post pod postem. ja też się nie maluję. ![]() tylko w niedzielę puder Loreal True Match, czarny tusz do rzęs Loreal telescopic, i jasny, naturalny błyszczyk. ![]() a fotkę , którą zaraz wkleję, to się nie wystraszcie, bo jestem bez makijażu i z mega-katarem, więc nos mam czerwony i obszczypany jak święty Mikołaj. No i moje nieszczęsne , krzaczaste brwi (nie bijcie, wiem, że sa okropne ![]() ![]() Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2008-08-08 o 14:28 Powód: post pod postem, na metamorfozach nie ma edycji! i nie podpinaj się do cudzego wątku - trzymaj się swojego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
![]()
A ja rozumiem ze mozna nie lubiec sie malowac ok, choc ja to uwielbiam akurat duza kawa duze lustro. No ale przeciez wyglada sie o wiele lepiej i o to chodzi w metamorfozie zeby sie zminic, wlosy make up i sposob ubierania !!!!
Wiec ja dalej sie bede upierac przy make dla kolezanki
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Złośnico kochana, radzę sobie pokombinować na stronie www.taaz.com:)
tam można sobie przymierzać fryzury, kolory, makijaże, wszytsko ![]() powodzenia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
BAN stały
|
Cytat:
ja Cie widzę tak: włoski pocieniowane [szkoda ze nie widać jaką masz długość ![]() brwi bardziej wyregulowane, troszke cieńsze, na nie henna grzywka prościutka makijaż, mysle ze w złotych odcieniach bedzie Ci dobrze, oczka podkreślone eyelinerem i do tego tusz wydłuuuużający, usta pomalowane bezbarwnym błyszczykiem, np takim powiększajacym usta, są niedrogie, ja kupiłam za 7 zł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Daj zdjęcie z rozpuszczonymi włosami ^^
Ale ja to Cię widzę z prostą grzywką i w delikatnych falach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Dokładnie. Daj zdjęcie w rozpuszczonych włosach żebyśmy mogły zobaczyć jakie masz włoski i wtedy będzie łatwiej coś Ci doradzić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Bardzo dziękuję za propozycję. W niedługim czasie dodam zdjęcia rozpuszczonych włosów. Jest tylko jeden problem, ja je mam bardzo cieniutkie i rzadkie. Poza tym jestem totalną nogą jeśli chodzi o ich układanie, po prostu nie umiem dlatego mam kucyk. Jeśli fryzjer mi je odpowiednio obetnie to i tak nie bede umiała ich ułożyć.
![]() A jaki myślicie kolor? Ja cały czas miałam pasemka blond. Myśle teraz nad jakąś jasną czekoladą, jakims brązem bo już nie mogę dłużej rozjaśniać (niszczą się). Kolejne pytanko ![]() Aha, kiedyś miałam też zupełnie któtkie włosy, podobnop wyglądałam lepiej niż w długich... ale ja wole dłuższe, wydaje mi się, że wyglądam bardziej kobieco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
więcej swobody, uśmiechu, luzu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
nie mogłam się oprzeć i pobawiłam się na tej stronie o której wspominaliście
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Dodaje zdjęcia z rozpuszczonymi włosami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Masz śliczne oczy!
Ja widzę Cię w prostej grzywce sięgającej do linii brwi. Ciepły, ciemny blond. Oczy- czarna kredka+ mocno wytuszowane górne i dolne rzęsy. Pokaż się, jak zaczniesz działać;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Ach, też bym chciała mieć takie proste włoski <3 A może by tak grzywka na bok? ^^
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
w rozpuszczonych wlosach wygladasz ladniej. tylko obowiazkowo zrob grzywke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Grzywka, grzywka i jeszcze raz grzywka- bez grzywki ani rusz
![]() po 1 - będzie Ci bardzo pasować po 2- masz wysokie czoło po 3- masz proste włoski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Ja bym proponowała fryzurkę numer 1, tylko, bez tych refleksów;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:06.