![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Dax mi przysłał próbki :)
Zachęcona głosami na forum GW zamówiłam u Dax Cosmetics (adres @ na stronie) próbki kosmetyków z 3 interesujacych mnie serii: Minerały, Reinol i Fitolift oraz poprosiłam o adresy sklepów w Toruniu, w których można kupić pełną ich ofertę. Po 2 dniach odpisała mi bardzo miła Pani, podając kilkanaście adresów sklepów i zapowiadając wysłanie testerów. Minęły 3 dni... i dziś przesyłka doszła [img]icons/icon10.gif[/img]
Po otwarciu okazało się, że oprócz listu przewodniego [img]icons/icon12.gif[/img] i reklamówek serii kosmetyków z opisami poszczególnych produktów: Re-lipid, Minerały, Sekrety Urody, Fitolift, Cera Wrażliwa i Dax Men (hihihihi...) są następujące testerki: 1. Sekrety Urody: - krem przeciwzmarszczkowy 2 ml - krem półtłusty 2 ml 2. Cera Wrażliwa -krem nawilżająco-wygładzający na dzień 2 ml -krem wygładzająco odżywczy na noc 2 ml 3.Chińskie Zioła -krem nawilżająco antystresowy na dzień 2 ml -krem odżywczo- regenerujący na noc 2 ml 4. Re-lipid -uzupełniający podkład pod krem 2 ml -krem na dzień 2 ml 5.Fitolift -krem przeciwzmarszczkowy na dzień 2 ml -krem przeciwzmarszczkowy na noc 2 ml 6. Fluid nawilżający 2 ml 7. Minerały, krem na dzień nawilżająco rewitalizujący 25 ml 8. Retinol krem nawilżająco wygładzający na dzień 25 ml [img]icons/icon10.gif[/img] Daxie, dziękuję za smarowidełka, jak to fajna firma [img]icons/icon10.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img]
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Dax mi przysłał próbki :)
No, inne polskie też tak robią, słyszałam. A mi przysłali to samo!!! Tylko szkoda, że większość już wcześniej przetestowałam, a tego co chciałam - Czysta Cera - nie przysłali... Ale i tak fajnie. Nie można wymagać zbyt wiele, nie? A przynajmniej mama się wzbogaciła...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A jeszcze. Chyba mają po prostu jeden zestaw, który każdemu wysyłają... A taką księge Daxa dostałaś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
lejka napisał(a):
> A taką księge Daxa dostałaś? JAKĄ taką? Możesz przybliżyć? [img]icons/icon12.gif[/img] I jakie inne firmy wysyłają, dawać nazwy, zaraz do nich napiszę... [img]icons/icon10.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img]
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Re: Dax mi przysłał próbki :)/Pysia też tak chce...
Czyli co mam zrobić...napisać do nich mailika z pytaniem gdzie mogę znależć ich sklepy w Przemyślu (przykładowo jak dla mnie) i zapytać o interesujące mnie produkty ...Na koniec podać adres ...Czy to wystarczy ?
JA teś chciem [img]icons/icon10.gif[/img] pjupki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
O sklepy pytać nie musisz, ja zapytałam, bo nie zawsze w dużych marketach jest pełna oferta... dzięki temu dowiedziałm się o sklepiku 3 ulice dalej, o którym nie wiedziałam... [img]icons/icon12.gif[/img] A zestaw z tego co mówi Lejka przysyłają ten sam... Ale może jak zapytasz o konkretne linie, to dostaniesz [img]icons/icon10.gif[/img] Mnie się zgodziło z zamówieniem [img]icons/icon10.gif[/img]
[img]icons/1cmok.gif[/img]
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Księgę z opisami wszystkich serii, firmy... Taka duża, szara. Skoroszytowa.
A wysyła Oceanic na pewno, inne nie wiem, ale podobno Kolastyna... I... I nie wiem jeszcze. Gdzieś czytałam. Próbuj, co ci szkodzi... Ale z Oceanica dłuugo dochodzi, z Daxa tylko taka błyskawivca. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Nie, dostajesz TYLKO ten zestaw, ja pytałam o ine, dostałam to.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Hello,
Z innych firm to na pewno Sha, Dermika i Eris (Eris przysłał całe mnóstwo próbek, aż się zdziwiłam). Lejka, a ile dochodzą z Oceanika? Mnie już jakieś 3 miesiące temu napisali, że wyślą, i nic [img]icons/icon9.gif[/img] Pozdr, Ula BabciaWeatherwax napisał(a): > lejka napisał(a): > > A taką księge Daxa dostałaś? > > I jakie inne firmy wysyłają, dawać nazwy, zaraz do nich napiszę... [img]icons/icon10.gif[/img] > > [img]icons/1cmok.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Napisałąm do nich maila o treści :
"""Jestem bardzo zainteresowana kupnem kosmetyków Waszej firmy, jednak nie wiem gdzie w moim mieście -Przemyślu mogłabym je znaleźć. Interesuje mnie również dlaczego na stronie firmowej nie ma opisanej linii "Czysta Skóra"? Dodam, że bardzo interesują mnie produkty z serii : "Chińskie Zioła" i "Sekrety Urody"? Gdzie znajde w Przemyślu sklep, który będzie zaopatrzony w kosmetyki Waszej firmy ? Pozdrawiam i dziękuję za tak wspaniałe kosmetyki [img]icons/icon7.gif[/img]""" -------------------------- Czekam na odpowiedź z pytaniem o adres...później będe czekać i delektować się próbkami...aaaah |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ooo? to chyba musisz im się przypomnieć. bo mi doszły tydzień, dwa, nie pamiętam dokładnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Yhy, to napisz jak poszło.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Też postanowiłam spróbować. Wysłałam prośbę do Eris i Daxa, do reszty później. Zobaczymy co z tego wyjdzie [img]icons/icon12.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Liczę, że odpiszą mi do środy, jeśli nie to napisze do nich jeszcze raz...co mi szkodzi. Pochwalę się wam jak otrzymam próbki [img]icons/icon7.gif[/img].
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Hm, a jak zaczną coś podejrzewać? Że tyle babek na raz pisze?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
lejka napisał(a):
> Hm, a jak zaczną coś podejrzewać? Że tyle babek na raz pisze? Nie bój się, z tego co widziałam na forum GW, to pospolite ruszenie było w lutym. Teraz tylko niedobitki [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/icon10.gif[/img] [img]icons/1cmok.gif[/img]
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Re: Dax - nowości
Chyba też napisze do Daxa, mam apetyt na ich kosmetyki [img]icons/icon12.gif[/img]
A widziałyście na ich stronce nową gamę kosmetyków do opalania? Sporo tego jest ... ale jeszcze w sklepie nie widziałam [img]icons/icon9.gif[/img] Za to dziś w Galerii centrum widziałam krem na naczynka wiosenno - letni , taki w zielonym opakowaniu, wcześniej go nigdy nie widziałam i na stronce nie ma [img]icons/icon9.gif[/img] Z resztą wielu produktów nie ma na ich stronce: maseczek z algami, Fruktis, kremów do rąk, kremu miejskiego, dla palaczy, na zimę... Ciekawe, dlaczego [img]icons/icon21.gif[/img] [img]icons/icon40.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Ja jestem bardzo zainteresowana kosmetykami z Ziaji.Czy można też do nich napisać z prośbą o przesłanie kosmetyków z serii Aretina Q ?
Czy któraś z was może zamawiała w tej firmie ? Czy kosmetyki zamawiane bezpośrednio u producenta są tańsze jak w sklepie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Nutka nie gryzie!
|
ja dostałam próbki z dermiki [img]icons/icon7.gif[/img]
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
A skąd jesteś? Bo w wawie jest sklep firmowy i tam mają próbki...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Ja dostałam z Ziaji w tempie ekspresowym, jakies 3 dni czekałam. Cały zestawik róznych próbek mi przysłali. Do Kolastyny tez pisałam. Przysłali tego po prostu ogrom. Wszystko w podwójnej ilości, ponad 20 sztuk tego było, a ja o 2 produkty prosiłam [img]icons/icon12.gif[/img]. Tylko czekałam dlużej koło 10 dni.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Babki, a czy pisalyscie moze do Sorai? Bo ja bym chciala, a adresu sie nie moge doszukac...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Minerwa zamówiłaś z Ziaji 2 kosmetyki i przysłali ?
Bardzo cię proszę napisz mi w jaki sposób zamawiałaś,na jaki adres,i co tam jeszcze trzeba? pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Nie, 2 probki chcialam z kolastyny. Z ziaji napisalam ze interesuja mnie dwie serie i przyslali to co mieli +jakies katalogi produktów. Bardzo szybciutko to zrobili, naprawde milo zaskoczona bylam. Tak wiec chyba nieistotne o co poprosisz bo i tak przysla to co akurat maja. Ja pisalam na adresik ziaja@ziaja.com.pl .Tylko cały czas o probkach mowie.Watpie czy sprzedaja kosmetyki tak detalicznie,ale mozesz napisac.Sprobowac nie zaszkodzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Re:A jak sprawa z IDEA 25?
Czesc dziewczynki? [img]icons/icon40.gif[/img] Nie wiecie przypadkiem czy Idea 25 tez wysyla probki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Próbki z Oceanica
Czekałam na nie wprawdzie dwa miesiące, ale czgo się nie robi dla urody... [img]icons/icon7.gif[/img] Przysłali m kilkanaście próbek z serii AA Eye Perfect i z serii Zen oraz inne, nawet nie pamiętam nazw.
[img]icons/icon40.gif[/img]
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Re: Dax mi przysłał próbki :)/sami chcą dawać!!!
Dawno temu - ze 2 miesiące - wysłałam do nich prośbę o próbki, przysłali.
Wysłałam do nich pytanko kilka dni temu o krem dla palaczy i czy mają jego próbki. Odpisali, że nie, jest wycofany w ogóle, ale mają próbki inne, które mi chętnie przyślą, tylko proszą o adres!!! Podałam, przyda się dla mnie, mamy, kogoś tam... Wniosek: można prosić wielokrotnie, w odstępach czasu, bo nie pamiętają - i nic dziwnego - przy takiej ilości do kogo wyslali... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Ja napisałam do nich i na razie nic mi nie odpowiedzieli...Napisałam w sobotę, ile jeszcze mam czasu poczekać...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
O, a ja w niedzielę, czy poniedziałek i już...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Ja też dostałam dziś odpowiedx, pani powiedziała że mi przyśle testerki [img]icons/icon7.gif[/img] a pytałam chyba w sobote [img]icons/icon7.gif[/img]
Wysłałam tez prośbe do Eris, Kolastyny, Ziaji, Dermiki i Oceanica, zobaczymy czy odpowiedzą... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.