|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Zmiana fryzury. Pomóżcie
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() Krótka charakterystyka moich włosów: 1.przetłuszczają się u nasady a suche są na koncach, a to związane jest z codziennym myciem, suszeniem itp 2. moje włosy się puszą, wystarczy lekka mrzawka, wilgotnawe powietrze a zaczynaja żyć swoim życiem, opadają, "przylizują się" i odkształcają ![]() 3. łapią wszelkie zanieczyszczenia z powietrza, stąd nie za bardzo mogę używac produktów do stylizacji np.lakier, pianka czy inne cuda powodują ze włosy robią się cięzkie, jakby posklejane i nie da rady przeczesac ich palcami-robią sie po prostu niefajne ![]() 4. są mocno rozjaśnione, do tej pory chodzilam do fryzjerki która (chyba dla wygosy i skrócenia czasu pracy) robila mi balejaż na czepek(tak , na czepek, najpierw wyciągała wloski do rozjasniania, mycie suszenie i wyciąganie do koloru, w rezultacie po 3 latach takich zabiegów mam mocno oslabione wlosy i szybko kolor mi sie wypłukuje ![]() A teraz parę słów o tym co chciałabym zrobić ![]() ![]() ![]() w poniedzialek idę do nowej fryzjerki i ta juz robi normalnie na folijki , pewnie tradycyjnie wezmęblond i jakis braz ![]() Zależy mi na tym abym sama poradziła sobie z nimi przy min.srodków do stylizacji, na codzien uzywam tylko szamponu, odzywki i ew. jedwabiu, bo wszystko inne je skleja, przez co wydają się ciezkie mimo ze są bardzo cienkie, (dodam ze bardzo mi wypadają). I tu do Was PRZEOGROMNA prośba o pomoc, nie potrafię zrobic sama symulacji. Może któraś z Was pomogłaby mi w wyborze fryzurki. Wszelkie mile widziane ![]() Na dole wklejam zdjęcia (tak moje włocy wyglądaja po całym dniu-masakra...) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zmiana fryzury. Pomóżcie
z grzywką(odrośniętą)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
bez grzywki/włoski spięte
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Myslalam o czyms takim lub podobnym (najbardziej bezpieczny jest dla mnie dłuższy bob w kolorze karmelu) , ale nie wiem czy mi będzie pasowala i zastanawiam sie jak mi sie bedą trzymały po ulożeniu.. a moze jakies dłuuższe? co myslicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
a ja mysle ze wlosy z krotrzymi wlosami byly by dobre bo jak masz zwiazane wlosy wygladasz duzo lepiej
![]() krotszymi ** oczywiscie Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2008-08-09 o 10:12 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
myślisz?
![]() kolezanka tez mi mówi ze lepiej mi w związnych a ja juz się przyzwczyczaiłam do rozpuszczonych i zazwyczaj w takich chodze ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Jest Ci ładnie z dłuższymi włoskami, krótrzymi, z grzywką na czoło, i z grzywką na bok oraz z bobem.
Także wybór należy do Ciebie ![]() Ale nie bój się obciąć włosów- mówisz że miałaś obicnane kiedyś- ale napewno w inny sposób- i zresztą włosy odrastają ![]() Proponuję takie fryzurki dla Ciebie P.S: Pamiętaj - zmiany są dobre ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
c.d
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Magaret dzięki ![]() ![]() ![]() ![]() a zreszta podoba mi sie wiele z tych fryzurek , które załaczyłas, tylko nigdy takich nie miałam i obawiam sie jak bede wyglądała. Nigdy tez grzywki nie miałam, tylko tą moją pseudo grzywkę na bok ![]() ![]() Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2008-08-09 o 10:13 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Nie opowiadaj głupotek... ja też nie miałam grzywki i sie jej obawiałam a teraz jest mi w niej ładnie
![]() Zmiany są dobre ![]() Naprawde I czasami trzeba zaszaleć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
moim zdaniem dobrze bys wygladala w takiej fryzurce jak nicole richie - co najwazniejsze podoba Ci sie takie sciecie, sama je zaproponowalas i widac ze masz ochote na fryz w tym stylu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Mówie Ci- zmiany są dobre- nie bój sie ich.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
no mam ogromną ochotę na takie ścięcie
![]() ![]() a co z kolorem? mam rozjaśnione włosy, moze nie widac tego na zdjęciach bo zdjęcia słabej jakości-robione telefonem, ale sa mocno rozjaśnione, moj naturalny kolor to taki troche "mysi" podoba mi sie karmel, ale jak go uzyskać??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
no ale przeciez idziesz w poniedzialek idziesz do fryzjerki wiec to juz jej zmartwienie jak uzyskac karmelowy kolor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
ale wiesz, troszke sie boje bo znam swoje włoski, na rozjaśnianych częśto wychodzą mi dziwne kolory-serio, takie w odcieniem szaro-zielonym, zupełnie nie wiem dlaczego...albo np rudawe...juz kiedys mialam szaro-zielone wlosy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
A dziekuję madziullka
![]() i Ty nie bój się odmiany ![]() a o kolor doradz sie najlepiej fryzjerki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
pisałaś,że włosy Ci się puszą, podatne są na wszleką wilgość itp.
moim zdaniem w tym wapdku bob totalnie odpada. bob jest efektowny jeśli jest idealnie prosty, a z Twoich włosków ciężko będzie Ci to osiągnąć tym bardziej,że nie używasz żadnych produktów do stylizacji ![]() no i skoro są b.zniszczone to po co dobijać je jeszcze prostownicą?! uważam,że ścięcie włosów to jest bardzo dobry pomysł -odżyją i troche ozdrowieją ![]() ![]() słuchaj a może mogłabyś dodać zdjęcia w naturalnym oświetleniu? ![]() bo te które tutaj umieścilaś wyszły takie troche żółte ![]() ![]() przepraszam za post pod postem ale tamtego nie moge zedytować ![]() zrobiłam coś dla Ciebie w photoshopie - wprawdzie nie jest to idealnie wykokane bo ja zielona jestem jeśli chodzi o obsługe photoshopie ale zawsze da Ci to jakieś ogóle spojrzenie ![]() ja uważam,że wyglądałabyś w tej fryzurce ślicznie ![]() ![]() Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2008-08-09 o 15:36 Powód: post pod postem ; nie ma edycji na metamorfozach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
tak na swoim pirwszym zdjeciu wygladasz najlepiej wiec grzywka na bok jest ci pisana!!!!
A ja bym dodala do tego twojego blondu balejage sredni braz i kilka drobniutkich czarnych pasemek. Moze to troche nie modne juz ale mnie sie dalej podoba. Pozdrawiam AAAAA popraw kondycje wloskow maski, maski maski i olejek rycynowy rzadza!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
dzięki serdeczne za wszelkie propozycje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
supense - nie zgadzam się.
Bob jest podniesiony - więc i włoski są wyżej i jest ich więcej- więc nie jest on prosty - prosty jest z przodu- chociaż nie zawsze Lepiej Ci będzie w nieswornych włoskach- takie jak Ci podałam propozycje. Pozdrawiam. Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2008-08-09 o 15:37 Powód: post pod postem ; nie ma edycji na metamorfozach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
dzięki za wszelkie propozycje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
jestem juz po
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Bardzo Ci ładnie Madziu
![]() Zmiana wyszła na dobre ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
no i super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
dzięki serdeczne
![]() ![]() i co najwazniejsze to wiem ze do poprzedniej fryzjerki nie wrócę, jest taka mega różnica między oboma paniami.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:00.